Reklama

Reklama

Tik ťak

(neoficiální název) (studentský film)
  • USA Tick Tock
Krátkometrážní / Akční / Drama / Romantický
USA, 2011, 5 min

Co dělat, když vám zbývá pouhých pár minut života a vy o tom dobře víte? Dostane přednost rodina, partner, nebo něco jiného? Prostřednictvím jednoho čtyřminutového záběru snímek zachycuje tuto situaci u běžného mladíka, který stíhá vše. (DaUr)

Recenze (97)

Dever 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha ďalších študentských kraťasov. Ien Chi pekne vystihol pointu toho, čo je pre nás najdôležitejšie a čo sme ochotný napraviť, keď čelíme samotnej smrti a vieme že pre nás príde za pár minút. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

#9 Vynikajicí kraťas s výbornou kamerou (seriously), zajímavým nápadem a dokonalou hudbou. Anthem od Emancipatora tomu celému dodala tu správnou atmoféru a od té doby na tuhle instrumentálku nedám dopustit - dokonalost v každém coulu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Čas letí, smrt se blíží a hrdina běží o život - jenže proti proudu času. Kdyby běžel ve směru hodinových ručiček, tak by tohle napravování života za moc nestálo. A ani ten otočený běh času není nic až tak originálního, neboť geniálnímu československému experimentu s názvem Happy End tohle nesahá ani po úvodní a přesto závěrečné titulky. Přesto jsem určitou zábavnost našel i v tomto kraťasu. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, když čas půjde proti vám, resp. vašemu životu? Co budete chtít napravit? Výborný krátkometrážní snímek s perfektním nápadem. ()

Je.n.n.y 

všechny recenze uživatele

"almost everything - all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important." ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

výborný nápad, skvělé akční bezstřihové provedení, uvěřitelné reakce, vlastně všechno na jedničku... adrenalinová pětiminutovka, kdy čas letí jinak než obvykle. 90% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Originálne, áno, ale ničím prevratné. Navyše scéna telefonátu s matkou mi prišla tak trochu lacná. Chcelo by to viac autencitity. No kamera, priatelia? Tá stála fakt za jedničku. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Během sledování to technické zpracování drželo na jedné * od odpadu a finální pointa to zachránila na 3* . Na studenty to je sice našláplé,ale z celkového ruchu kolem téhle vykrádačky je mi spíš do smíchu.Dobře technicky zvládnuté?zcela jistě!Originální?Ani náhodou!Kde už sme všude viděli hrdinu jenž zápolí s časem,který mu zoufale utíká a musí zachránit buď někoho,nebo sebe,po případě si chce ještě užít....ať už to byl den,týden,hodina či dokud máte v srdci adrenalin ;-) Chi to jen nahodil na pět minut,vybral si skvělý způsob natočení a měl kliku jak prase na zajímavou pointu....toť vše. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pár zbývajících minut života dokáže změnit vše od základu aneb skvěle natočený krátkometrážní film, který má vedle slušné kamery a ozvučení také velmi chytlavý námět. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Jestlipak nebyl autor předloni na předávání Winston Econ Art na VŠE? Tam studenti vyhráli svou kategorii s podobným videem. Tu je to samozřejmě ještě dotáhlé. Miluju tyhle experimenty. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

"Téměř všechno - všechna povrchní očekávání, všechna hrdost, strach z nedostatků a selhání - všechny tyhle věci prostě zmizí tváří v tvář smrti a zůstanou jen ty věci, na kterých skutečně záleží." Můj oblíbenec mezi krátkometrážními snímky. 95% [HD] ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že pět minut dlouhý film může být tak silný. Je to vážně geniální, promyšlené a má to takovou hodnotu a myšlenku, až z toho mrazí (avšak jedno zhlédnutí nestačí). Nebudu prozrazovat víc - snad jen řeknu, že TAKHLE má vypadat dobrý film a nemusí to být vůbec nic složitýho a povrchního. Jeden z nejlepších krátkometrážních filmů, jaký jsem kdy viděl, opravdu velmi doporučuju! ()

ProjectAlice odpad!

všechny recenze uživatele

Ak toto je film (je mi jedno že krátkometrážny) tak to ja som natočil už asi 200 filmov na ihrisku mobilom. Neviem, no. Ak som dal plné hodnotenie Forrestovi Gumpovi tak predsa nedám to isté hodnoteniu aj tomuto vtipu. 0% ()

Reklama

Reklama