Reklama

Reklama

Vajgložrout: legenda kyberny

(studentský film)
Krátkometrážní / Horor / Mysteriózní
Česko, 2011, 15 min

Obsahy(1)

Honíme paranormální jevy: byl pořad, vysílán každé úterý po jedenácté hodině. Tento díl televize ani po sedmi letech neodvysílala. Ale přesto byl sestříhán do krátkého dokumentárního filmu, který odhaluje to, co se tehdejší noci událo. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Vajgožlout je pro paranormální nadšence (lepší pojmenování mě nenapadlo) něco jako ropák pro ekology. Původní pořad, na který je tenhle filmeček parodií si skoro nepamatuju, ale tvůrcům se jeho atmosféru povedlo zachytit, dokonce se jim povedlo stvořit i parodii na různé tv pořady americké o paranormálních hledačích (Hledači ztracené pravdy a podobné) i found footage hororů (Blair wich projekt, Paranormal activity), škoda debilní výpravy (neskutečně nedomyšlené oblečení, které dokonale ničí náznaky atmosféry a působí jako pěst na oko) a mizernosti nekterých záběrů, také délka je přepálená a některé fórky jsou bezzubé. "Pane Tomáši, vy nebudete spát?" " Já nemám spacák... Já jsem si ho zapomněl ". Film zde. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vidím, že tvůrci zde mají docela slušnou základnu svých kamarádů. Protože jinak si nedokážu vysvětlit ty červené procentuální čísla. Nemám nic proti nadšencům, kteří se honí za paranormálními jevy – je to jejich věc, ale když už se o tom rozhodnou něco natočit, chtělo by to důkladnou přípravu. Zvláště pak, když nejste bez koktání schopní vyslovit pomalu ani jednu větu a to v příběhu představujete „komentátora“. Možná to byla ironie, možná úmysl – nicméně mě to humorné moc nepřišlo a spíš v tom vidím rušivý element. No a v neposlední řadě bych chtěl podotknout, že na to že to trvalo jen patnáct minut, tak opravdu něčím zajímavým byly asi jen ty tři poslední… ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jaký je to pocit, když drobný mikrokosmos příbuzných a známých poskytující falešná hodnocení vytvoří z někoho na ČSFD v podstatě úspěšného režiséra s kupou červených záznamů. Podle snímků, které jsem zatím viděl navíc zcela nezaslouženě. ()

czulda 

všechny recenze uživatele

Mnoho interního humoru, který bude pro většinu externích pozorovatelů pravděpodobně dost nepochopitelný. Nicméně, vzhledem k tomu, že mě to dostalo do kolen, dávám za **** :). ()

Reklama

Reklama