Reklama

Reklama

Štěstí jménem Lucky

(TV film)
  • Kanada Family Gathering (více)

Obsahy(1)

Lisa Raybornová přijíždí do rodného města na pohřeb své matky. Ještě netuší, že zde zůstane a že zde najde nejenom svou lásku, ale také přátelství na život a na smrt. Jejím novým přítelem bude totiž pes s velmi statečným srdcem. Lisa Raybornová se vrací do rodného města na pohřeb své matky. Žije nyní v New Yorku, kde se věnuje návrhářství. Teď je rozhodnuta nějakou dobu zůstat doma a pomoct otci a bratrovi zachránit rodinnou farmu. Její bratr Jim začal chovat ovce a chce stádo rozšířit. Lisa se rozhodne, že mu sežene nějakého pasteveckého psa. Vycvičený pes je velmi drahý, a tak si od místního veterináře z útulku vezme fenku a pojmenuje ji Lucky. Lisa s ní brzo slaví první úspěchy a také ji přihlásí do pastevecké soutěže. Při velké větrné bouři pomůže Lucky zachránit ztracené děti z hořícího lesa. Lisa vedle své psí přítelkyně našla svou lásku v místním veterináři. A tak má popálená Lucky nejlepší péči a stihne se včas do soutěže vyléčit. Fenka postoupí do finále, ale je nakonec poražena psem svého bývalého majitele. K Lisině překvapení firma Pedigree, která soutěž vypsala, ocení Lucky za záchranu dětí z ohně a nabídne Lise, aby se fenka stala hlavním aktérem firemní reklamy. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Bblondie 

všechny recenze uživatele

Příběh se mi líbil, hezká romantika na sobotní odpoledne. Na TV film hezké, zápletka samozřejmě téměř předvídatelná, záplava emocí, ale dost otravná reklama na Pedigree na konci. Lepší průměr. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Drama? Spíš rodinnej film. Vo pejskovi, kterej byl tak skvělým hrdinou, že jeho xicht nakonec čumí na jiný pejsky na pytli se žrádlem Pedigree, asi aby věděli, co se jim stane když budou zlobit. Product placement neboli film na objednávku od výrobce žrádla. Nic proti ničemu. Ale jinou než reklamní hodnotu to nemá. A i ta je sporná. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama