Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francis Barrucq je mladý soudce, který udržuje poměr s Marií, právničkou působící u stejného soudu. Francis s Marií se shodli na tom, že jejich problematický vztah by vyřešilo, kdyby se jejich partneři do sebe také zamilovali. A tak spustí akci, která má vést k výměně manželek. Marie mezitím obhajuje tři muže, kteří jsou obviněni ze spáchání mnoha podvodů. Lino, jeden z obviněných, má velmi něžný vztah k hazardu. Poté, co prohrál veškeré peníze, se pokusil o sebevraždu skokem do Seiny. Jacques, další obviněný, vedl kadeřnictví, pak ho opustila žena i s dcerou a on se rozhodl vypít láhev šamponu, aby skoncoval se životem. Poslední z obviněných mužů, Henri, byl taxikář, který omámil klienta čajem nebo kávou a pak ho oloupil. (Snorlax)

(více)

Recenze (4)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Já vím, že Lelouchovi chvíli trvá, než seznámí diváka s hlavními aktéry příběhu, ale tentokrát to trvalo o chvilku déle a navíc jsem měla poněkud nepořádek v těch dvou párech a jedné trojici. Ale v druhé polovině už je to zase starý dobrý Lelouch hýřící nápady. Obzvláště způsoby přivýdělku tria jsou velmi neotřelé. Hudební odkaz je také netradiční, odsouzení se k soudu oblékají do modrých obleků a puntíkované kravaty. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Komediálne slabučké, zaujímavý je film len tým, že kým v tom istom roku Alessandra Martines hrala nevinnú Fantaghiro, tak tu už takú nevinnosť hrať nemusela a kde mohla ukazovala kozy. ()

Reklama

Reklama