Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

A ja tomu aj tak dám 5! Aj keď je to pre malé ružové slečinky, nikde nie je napísané, že je to nevhodné pre plnoletých, i keď niekto to môže brať ako ujmu na zdraví keď si to pozrie, ako napríklad priateľ, ktorý vyzeral, že za chvíľu bude mať dávivý reflex. A stavím sa, že kopa ľudí to videla, len sa nepriznajú, že pozerali My little pony. A Rainbow Dash je najsamlepšia. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to fajn a to překvapivě v nijak (!!) sarkastickém či bizarním smyslu. Zkrátka na úrovní klasických Disney seriálů jako bývali Gumídci či Kačeří příběhy, jen s trochu méně akčními zápletkami, ale zato s o řád zábavnějšími charaktery, a občas i velmi sympatickou dávkou nadhledu a popkulturních odkazů. A celé je to hrozně roztomilé a rozpouští to (nás) cyniky lépe než koncentrovaná kyselina. Za to určitě může ta jednoduchá a čistá kresba spolu s velkýma manga očima... :) ____ad druhá série: Už natvrdo cílené na hravé geeky a cinefily, předposlední díl s parafrázováním Vraždy v Orient Expressu je bez nadsázky geniální, a jestli to má podobně gradovat i dál, tak chci další tři série a celovečerák. ()

Reklama

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo až moc dobré. Čarokrásne animovaný príbeh o sile priateľstva, kde nechýba kopa humoru. Škoda len, že nie som o "dosť veľa" rokov mladší aby som si to mohol naplno vychutnať. Ak máte malé deti a neviete, čo im v dnešnom svete máte pustiť, toto je určite jedna z mála možností, ktoré im neuškodia. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud se divíte, proč jsem dal tomu tolik, kolik jsem dal, dočtěte tento komentář do konce. Byla středa večer, a já byl jako obvkyle na ČSFD. Nějakou náhodou jsem narazil na tento seriál a když jsem viděl, kolik to má procent, tak jsem se tomu neskutečně divil. Začal jsem si číst komentáře a dost jsem se divil tomu, že někdo tento seriál sleduje i ve svých 27 letech. A protože se rád někdy kouknu na film nebo seriál, o kterém dopředu vím, že je to sračka, a pak ho s chutí zkritizuju, rozhodl jsem se, že se na to podívám, abych viděl, co s tím všichni mají. Stáhl jsem si dvě epizody. Když jsem si pouštěl první, do očí mě udeřila ta animace, která asi víte jaká je. A musím přiznat, samotná epizoda nebyla zas tak špatná. I když jsem ji měl v českém dabingu, který se zrovna moc nepovedl (ale znám i filmy, kde to dopadlo hůř). Po dokoukání jsem si dal přestávku a přemýšlel nad tím, proč to dělám. V tu dobu byl můj názor 2*. Pak jsem se ale kouknul na druhou epizodu. A přišel zvrat. Animace mi nevadila, už jsem si na ni zvykl. Už jsem tak nějak věděl, jak se jmenují hlavní hrdinky a věděl jsem do čeho jdu. Ale... ta epizoda, na kterou jsem koukal, byla zajímavá, vtipná a neskutečně optimistická. Popravdě, se mi ten díl líbil. Vzhledem k tomu, že jsem byl tak nějak mezi, stáhl jsem si ještě dvě epizody. A opět: docela pobavili, zápletka vůbec nebyla špatná. Teď to zhrnu celkově: Na animaci si člověk musí zvyknout, pak už je to v pohodě. Je to docela vtipné, zápletky taky nejsou špatné. Ačkoli se jedná o seriál pro pětileté holky, dokázal pobavit i mě, i tu většinu, co to hodnotila a komentovala. Ponící jsou strašně roztomilí, nejlepší je Rainbow Dash. Dávám čisté 4*, tohle bylo fakt překvapení i pro mě. EDIT: Ano, mezi mých 10 nejoblíbenějších seriálu to fakt patří. Málokterý seriál mě takhle dostane. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní seriál původně určený pro cca osmileté holčičky, ale nakonec zbožňovaný hlavně mužskými diváky 15-45 let. Bez nadsázky internetový fenomén a po pár sériích to dokážu pochopit, jsou roztomilí, jeblí a i přesto, že v nich stále je nějaký ten dětský přístup (ponaučení na konci a podobně), rozhodně má co nabídnout i průměrnému divákovi (je třeba rozeznat diváky a TV diváky). Seriál je narvaný popkulturními odkazy a vtipy, (které malé holčičky opravdu nepochopí) a s rozdílnými charaktery poníků si každý najde co ho baví (snad jen si neumím představit koho bavily díly s těmi mladými poníky co hledají své cutie marks, ty jsem přeskakoval a hvězdičku dolů). Škoda taky neskutečně zmršeného českého dabingu, který z kůl seriálu dělá opravdu neskutečnou sračku (nehledě na naprosto tragický výběr hlasů a zabití většiny intonačních vtipů a přízvuků) a věřím, že mnoho lidí, kteří to podle internetu chtěli zkusit, i odrazuje. Jestli se chcete přidat do fanklubu a zkusit to, rozhodně nezapínejte televizi, ale místo toho si najeďte na youtube, kde jsou epizody v původním dabingu a k tomu solidní titulky. Určitě doporučuju pro tatínky malých dětí, kteří se chcou při koukání s potomkem na pohádky bavit taky. ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Oficiální zkratka seriálu je MLP FiM (My Little Pony Friendship is Magic) (LindaKola)
  • Takmer všetky hlavné hlasy hercov, ktoré dabovali poníkov, spolupracovali i na predošlých sériách My little pony. (Carol Pifková)
  • Oficiální fanoušci seriálu se skládali nejprve z mužů - z toho vznikl jejich název BRONY=BROther poNY=bratr poník. (LindaKola)

Reklama

Reklama