Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze uživatele Honza677 k tomuto seriálu (1)

Můj malý Pony: Přátelství je magické (2010) 

Kdo by to byl řekl, že se roku 2010 kolem seriálu pro holky do 10 let vytvoří tak velká skupina starších fanoušků. Je to animací? Hlasy? Hudbou? Postavami? Zápletkami? Komunitou fanoušků? Tím vším, everypony. Z rukou Lauren Faust vzniklo opravdu ohromující dílo, které zbouralo všechny zábrany a donutilo dospělé muže sledovat s nadšením duhově zbarvené poníky a nedočkavě odpočítávat minuty do dalšího dílu. Dovolil bych si dokonce říct, že poníci změnili internet, protože takovou senzaci okolo nějakého seriálu jsem ještě neviděl. Kdo nezkusil, nepochopí. Ale když se připojí ke "stádu" tak toho nebude litovat. Musím ještě vyzdvihnout některé velice kvalitní díly které mě svými popkulturními odkazy, originální zápletkou nebo písněmi ohromily: 1. Řada - Ticket Master, Bridle Gossip, Winter Wrap Up, Suited for Success, Sonic Rainboom, A Dog and a Pony Show, A Bird in a Hoof, The Cutie Mark Chronicles, Party of One, Best Night Ever 2. Řada - Return of Harmony, Lesson Zero, Luna Eclipsed, The Cutie Pox, May the Best Pet Win, Secret of my Excess, Heart's Warming Eve, Baby Cakes, Read it and Weep, It's About Time, A Canterlot Wedding A teď už jen čekat na 3. řadu :) P.S. Daniel Ingram je génius ()

Reklama

Reklama