Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Naushika. 

všechny recenze uživatele

Tedy, přátelé, nikdy by mě nenapadlo, že mě ve dvaadvaceti chytne pohádka v níž vystupují cukrkandlové hračky pro sedmileté holčičky... Ale ono je to tak strašně strašně roztomilé a hezky naanimované! A navíc geniálně namluvené a fakt srandovní. Poník rozplývající se nad tím, že v lese žijí "hummingbirds that can really hum and buzzards that can really buzz!" mě dostal do kolen! :D ♥ ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem si sehnal s tím že zkouknu jeden díl a konec, protože původní seriál z 80 let nesnáším, a tak jsem čekal něco podobného i tady. ALE. Za prvé roztomilost poníků a nádherná animace, už jen to Vás donutí zkouknout všechny díly, a ty příběhy jsou fajn. Navíc pár odkazů na filmy jsou úžasné, navíc žádná postava nebyla slabá ani špatná. Prostě paráda. I když si připadám trochu divně. NEJLEPŠÍ SERIÁL EVER!!!! ()

Reklama

CyriC 

všechny recenze uživatele

Zábavné, správně ujeté, extrémně roztomiloučké a zároveň ohromné psycho. Autor jistě snídá polévkovou lžíci LSD, protože jinak by to nikdy nemohl vymyslet. Nicméně je to rozhodně pěkný dětský seriál, který se snaží o skutečně výchovný obsah a dospělého skvěle pobaví svými geniálními animacemi, popkulturními odkazy a šílenými poníky. Zdravím všechny bronies. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo až moc dobré. Čarokrásne animovaný príbeh o sile priateľstva, kde nechýba kopa humoru. Škoda len, že nie som o "dosť veľa" rokov mladší aby som si to mohol naplno vychutnať. Ak máte malé deti a neviete, čo im v dnešnom svete máte pustiť, toto je určite jedna z mála možností, ktoré im neuškodia. ()

philip.j.fry

všechny recenze uživatele

S plnou miskou jahodové ovesné kaše procházím kolem televize,kde je zrovna zapnutý Animáček, do mého pokoje abych ulehl k notebooku.Vtom mi zrak ulpívá na ději.Jů,poníci!Mé tajné sny se splňují!Už od dětství jsem si chtěl hrát s poníky.Jsou roztomilí.Nejlepší z nich je určitě Rainbow Dash,ostatní jsou vata.Oni umí kouzlit!No není to nebe?Má mysl dosahuje dokonalého vzrušení.Ano,chci jen poníky a nic víc,ano!Přátelství je magické a poníci super roztomilí!Trhnutím hlavy se probírám ze slastného komatu a zjištuji,že se dívám na seriál pro pětileté holčičky.S vědomím,že asi nejsem cílová skupina,odcházím s trapným pocitem od televize.Na počest onoho okamžiku,kdy jsem poprvé uviděl poníky,umisťuji je do čestného místa v Oblíbených seriálech.A hodnotit nebudu,pět hvězdiček by totiž nestačilo. ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Růžová hvězda, kterou má princezna Twilight Sparkle na boku, hodně připomíná hvězdu, kterou měli na čele jednorožci ve filmu Poslední jednorožec (1982). (LindaKola)
  • Tvůrci si byli vědomi toho, že jejich seriál zaujal také mnoho dospělých diváků. Proto využili toho, že stejný rok jako poslední řady My Little Pony vychází také poslední řada Hry o trůny (od r. 2011). Proto bylo na oficiálním Instagramu Discovery family, kde My Little Pony běželo, vydáno několik materiálů (včetně traileru), odkazujících právě na Hru o trůny. (HERGImanCZ)
  • Princezna Cadance je nevlastní neteří pricezny Celestie. Pinkie Pie má tři sestry - Maud Pie (starší sestra), Marble Pie (mladší sestra), Limestone Pie (mladší sestra). (LindaKola)

Reklama

Reklama