Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je SUPER! Má úplne všetko čo na animákoch hladám! Má skvelú animáciu, postavy sú mi sympatické, hlavne tie hlavné a každá epizoda ma niečim dostala ( Hlavne Twilight's Kingdom. Godammit Hasbro :D ). Seriál je vtipný, dojímavý, zaujímavý a, prekvapivo, má pár akčných scén. A morálky sú dojímavé a, občas, "dospelé". Odporúčam! ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Kedysi som bol jeden z tých, ktorí kúzlu MLP prepadli (hoci dodnes úplne nerozumiem tomu, ako). Príjemná animácia, kopa odkazov na súčasnú popkultúru a taká tá všeobecná roztomilosť. Až po opustení komunity som si uvedomil, aká je divná, často združujúca ľudí, ktorí by "tam vonku" nemali šancu uspieť alebo boli považovaní za čudákov a MLP fandom je pre nich bezpečným miestom, kde ich podivnosť nebude nikomu vadiť. Nebol som jediný, kto k takémuto názoru dospel. ()

Reklama

Billie777 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je pro mě záhada. Asi má v sobě něco nadpřirozeného, protože jinak si nedovedu vysvětlit, jak je možné, že má takovou oblibu mezi dospěláky a hlavně muži. Proboha, jak je to možný? Rozhodla jsem se, že tomu přijdu na kloub a seriál si pustila. Po pár dílem jsem musela uznat, že na tom fakt má podíl něco napřirozeného, čím dospělé chlapy uhrane, protože jsem nepřišla na nic vyjímečného, co by tenhle seriál obsahoval. Nepřijde mi na něm nic zvláštního, čím by vybočoval z řady dalších dětských seriálů. Že jsou poníci roztomilý, to přece nestačí, navíc mi ta animace přijde trochu otravná, o hlasech ani nemluvě. Musí v tom být něco jiného. Musí to být asi třeskutě vtipné! Ale výsledek? Nic moc. Nejspíš mají muži v mozku nějaké neprozkoumané místo, na které Poníci útočí a oni tím zmagoří. :-) ()

Eduardo 

všechny recenze uživatele

Prvý krát som sa s FiM dostal do kontaktu pri parodovanom Starcraft 2 trailery "PonyCraft 2", krátko na to nasledovalo "What Pinkie's Song Actually Sounded Like" a po "PONIES The Anthology" už bolo rozhodnuté. Po troch epizódach nasledovala závilosť, ktorá mi až pripomenula detské časy, kedy som takmer každý deň vysedával pred Cartoon Networks a sledoval moje obľúbené rozprávky ako Dexters Laboratory, Powerpuff Girls (oba od vynikajúcej Lauren Faust, ktorá stojí aj za prvou sériou MLP:FiM) a iné. Stal sa zo mňa bronie, čo by som naozaj nikdy nečakal, ale pri tak skvelej a kreatívnej komunite, kde denne pribúda kopa fan obsahu, či už v podobe rôznych pesničiek (Not A Clever Pony sa u mňa stal najpočúvanejši autor na Last.fm [momentálne 4 777 plays]), videí spomínaných na začiatku, fan fiction príbehov a podobne, to inak jednoducho ani nešlo. Prvú sériu mám už pozretú asi 4x, pri druhej sérií si každú novú epizódu tiež pozerám hneď niekoľko krát a Equestria Daily je u mňa momentálne jedna z najsledovanejších stránok :) Najlepšie epizódy: Winter Wrap Up, Sonic Rainboom, A Dog and Pony Show a The Return of Harmony Part 2 (asi najlepšia epka z celého FiM. Toľko ako v tejto epizóde som sa nenarehotal hádam pri žiadnej komédií). Najobľúbenejší poník: Rarity (pôvodne to bola Fluttershy, ale Rarity má jednoducho najlepšie epizódy). Najlepšie skladby: Winter Wrap Up a At the Gala. Hodnotenie: 5/5. ()

Sesitka 

všechny recenze uživatele

Úplnou náhodou jsem přepla program a ejhle co na mě vykouklo. Neskutečně roztomilý poníci se sladkýma, velkýma očima. Tohle ovšem překvapivě není všechno co je na tomto seriálu tak magické. Poníci jsou vtipní, celé to má hlavu a patu. Jistě roztomilosti je tu spoustu, ale není to ta věc na které by tvůrci stavěli. Ten seriál má vše, co bych od něho rozhodně nečekala. Na tohle se dá prostě koukat, i když už nejste malé dítě. ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Postavička Bon Bon má v každém díle jiný hlas. (Campbell)
  • Rainbow Dash je jediná hlavná postava, ktorá má značku na stehne známu ako "cutie mark", pozostávajúcu iba z jedného symbolu. Rarity, Applejack, Fluttershy a Pinkie Pie majú tieto značky v klastri troch a Twilight Sparkle má obrovskú iskru obklopenú piatimi menšími iskrami. (Carol Pifková)
  • Růžová hvězda, kterou má princezna Twilight Sparkle na boku, hodně připomíná hvězdu, kterou měli na čele jednorožci ve filmu Poslední jednorožec (1982). (LindaKola)

Reklama

Reklama