Reklama

Reklama

Craig Ferguson: Does This Need to Be Said?

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (9)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Výborná kadence a drajv který se jen tak nevidí. Pro mně příjemné překvapení ve formě oddychového humoru a žádného vyloženě slabého místa. That's the f*****g point! ()

dave14 

všechny recenze uživatele

"I was the clarinet player." Skvělý Craigovo vystoupení, který se vyrovná Moranovi, Gervaisovi nebo Carrovi. Vřele doporučuju fandům Late late show a fandům stand up výstupů. ()

DonTommy 

všechny recenze uživatele

Ach Britské ostrovy...nejen že na nich vzniká nejlepší rock, ale evidentně i nejlepší stand-up komedie. Rowan Atkinson z Anglie, Dylan Moran z Irska a teď Craig Ferguson se svým skotským akcentem. Zbývá Wales :-) silně doporučuju všem co mají rádi jeho show. A všem co tu show neznají doporučuju napravit (je toho plný youtube) a potom shlédnout tohle. Protože tohle je Craig jaký by mohl být kdyby nemusel být (relativně :-)) korektní pro televizi. Tady ukazuje jaký je potenciál té show v imaginárním světě svobody slova, tady prezentuje svůj upřímný, nekorektní humor kde se pro sprosťárnu nejde daleko. Ale nikoliv účelově, tenhle humor je skutečně vtipný, chytrý a úžasně drzý. ()

BadWolf 

všechny recenze uživatele

Dokonalá show, která nemá obdoby. Jako velký fanoušek Craiga Fergusona bych tady mohl házet superlativy, ale to by asi nemělo cenu. Raději se na to koukněte! ()

vendulka7 

všechny recenze uživatele

Církev, děti, advokáty... všechno s námi Craig probere. Co to pro nás světu neznámé smrtelníky znamená?? Hodně srandy :-) Po Dylanu Moranovi další frajer, kterej se s tim ne***e. A stojí to za to. ()

killingminds 

všechny recenze uživatele

Creepy scottish guy from the basement live! V televizi je nepřekonatelnej, ve stand-upu mu sice šlape na paty silná konkurence, ale... he don't give a fuck. Zkrátka, jako když vezmete jeho Late Late Show, zrušíte cenzuru a nacpete mu do prdele půl kila koksu. Vtipnější, akčnější, delší, drsnější Craig Ferguson. ()

Reklama

Reklama