Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napínavý příběh studentské lásky, chtíče a tragédie na motivy románu, který získal prestižní ocenění. Sandra a David byli od dětství nejlepší kamarádi, vždy společně bojovali proti společenským konvencím. Dospívání je však změnilo a proměnou prošel i jejich vztah. Stanou se oběťmi šokující události a slíbí si, že tohle tajemství zůstane pohřbené jen mezi nimi. Jedinou věc však spolu nejsou schopni sdílet - Sandra má v sobě jistý druh neklidu a touží objevovat svět, David však pro její zvědavost nemá pochopení. A to bude mít pro jejich lásku fatální důsledky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jemný thriller o lásce, vášni a osudu. 1) Zkušený 55letý režisér, spoluscénárista a spoluproducent Manuel Gómez Pereira zasadil milenecký příběh do Girony těsně po pádu berlínské zdi. Středoškoláci Sandra (18letá navzdory svému mládí již ostřílená herečka Clara Lagová) a David (19letý velmi přitažlivý Álvaro Cervantes) hrají pod decentním režisérským dohledem jako o život. O ten ostatně ve filmu jde. 2) Milostná vášeň v kontrastu se zdvořilým chováním není ovšem jedinou příběhovou linkou snímku. Zpočátku nenápadné, později až lehce thrillerové náznaky dávají tušit, že věci nejsou takové, jaké se zdají být. Má ten milý chlapec s podmanivým úsměvem opravdu čisté úmysly? 3) Požitek z příjemného napínavého snímku výrazně umocňuje podmanivý Álvaro Cervantes, který sám o sobě je důvod pro hvězdičku navíc. 4) Hru Šibenice jsem dříve neznal, zahrál jsem si ji vlastně až s tvůrci tohoto filmu...a nelituji. ()

rawboy 

všechny recenze uživatele

Komický začátek, pak zlom a narůstající napětí. Lebedil jsem si jak jsem udělal dobře, že jsem opět zvolil evropský snímek a těšil se na vyůstění. Tempo to však ztratilo někde na půli cesty - škoda, mělo to na víc. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama