Reklama

Reklama

Jiang shi xin zhan shi

  • Hongkong 殭屍新戰士 (více)

Obsahy(1)

Ar je už od dětství lovkyní upírů, nikdy nechodila do školy a je negramotná. Není tomu tak dávno, co s ní lovila ještě její sestra, ale byla poražena a proměněna v upíra. Teď se po ní Ar shání… a hlavně se chce pomstít tomu upírovi, který ji proměnil. (Zíza)

Recenze (2)

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Pohled do života znuděných náctiletých emo vampires, kteří jsou takřka "vegetariáni" a dlouhé chvíle nespokojenosti se svým bytím si zkracují skákáním po hlavě z mostů a opíjením se čistou vodou. Dokud jednoho dne, v potemnělých ulicích, nenarazí na čínského bratrance Oldřicha Vlacha, který se živí nikoliv krevními konservami, ale světe div se - krví upírů...! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nieco ako Twins Effect. Akurat postavy su naivnejsie a dialogy neznesitelnesie. Dej prakticky absentuje. Film obsahuje par nahodne poskladanych epizodiek v ktorych sa na konci stretne hlavna hrdinka zenska verzia Blada (Jiang Luxia) s hlavnym zaporakom upirom, ktory sa krmi upirmi (Yuen Wah). Medzitym postavy mladych sexi upirov riesia totalne kraviny. (zeby snaha o HK verziu Twilight?). No a tych par akcnych scen je totalne nechutne predratovanych s fadnou choreografiou. Najviac mi je luto Jiang Luxia, ktora sa musi vo finale dost krotit, lebo Yuen Wah uz davno nie je vo forme, v ktorej by dokazal predviest nieco zaujimave. 1/10. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama