Reklama

Reklama

Ničidžó: Ničidžó no 0 wa

  • Japonsko 日常 日常の0話 (více)

Recenze (3)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Trošku nešťastný nultý díl k jinak velmi zábavnému seriálu Ničidžó. Divák není zvyklý na postavy, které se v něm nečekaně objeví a konají naprosto bizarně, přičemž se jen velmi pomalu diváka zmocňuje tušení, že by to mělo být vtipné. Chtěl bych dít dobré hodnocení, ale nemohu, neboť takhle odrazuje potenciální diváky zdařilého seriálu. Hej, nenechte se zmást a zkuste alespoň první díl. Slabé ***. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Poněkud zmateně působící nultý díl předcházející připravované sérii. Dva ze tří zde se nacházejících příběhů pojednávaly o dvou povahově odlišných školačkách a žánrově by se daly zařadit někam do oblasti komediálního slice of life, což by i přes přehnanou upištěnost mohlo být slibné. Ale proč se v prostředním příběhu objevuje mluvící kočka? A proč má ta chůva či co to bylo na zádech klíček alá natahovací panenka? Nu což, snad se to v sérii později smysluplně vysvětlí, jinak se obávám, že budu nucen sledovat další špatné anime. Slabé 3*. EDIT: Ano, v sérii se mé otázky vysvětlily a jedná se nakonec o jedno z nejlepších anime současné sezóny. ()

Dedincan 

všechny recenze uživatele

Donedávna som z anime poznal akurát Pokémona, aj to len pomerne okrajovo. Cez víkend som sa však náhodou dostal na festival Anime show, kde sa mi tento svet trochu priblížil. Doteraz mu však nerozumiem, obzvlášť, keď jednou z dvoch prednášok, ktoré som si na tomto podujatí vybral, boli práve anime na hlavu padnuté. Z tohto seriáliku bola premietnutá zrejme legendárna scéna súboja jeleňa s pánom riaditeľom, musím uznať, že naozaj slušný bizár. Tak reku, dám tomu šancu. Nultý diel ma však nijako neohúril, pousmial som sa možno raz - pri nápade trojpodlažnej postele v závere. Uvidíme, ako sa to rozvinie. ()

Reklama

Reklama