Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Toddík přinesl přímo zombie důchodce a vůbec ukázal, že komediální horor je pro protagonisty s rentou na krku jako stvořený. Zombíci a důchodci mi prostě sedí. A proto musím dát jednu hvězdu minimálně za scénu "honičky" zombíka s důchodcem, při níž jsem doslova vybuchla smíchy. Druhá hvězda je za Georgii King (s níž jsem zrovna včera viděla Tanner Hall a vidím v ní druhou Romolu Garai). A třetí? Třetí hvězda patří nabušenému úvodu, z něhož mi titulní song momentálně doslova klátí podvědomí. Ta třetí hvězda je ale spíš jen polovičatá, protože jak mi sedli důchodci, tak mi nesedla vymatlaná ústřední hovada, díky nimž jsem několikrát nabyla dojmu, že koukám na zombie verzi Útoku na věžák. Jinak moc pěkné masky. Lepší než - Útok na věžák, Deadheads, Chocking Hazard. Horší než - Soumrak mrtvých, Doghouse, Todd and the book of pure evil. 50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání. Od Britů jsem čekal hodně, protože humor a horor jim jde hodně dobře, nicméně jsem se ani jednou nezasmál a spíše jsem čekal na zombíky a to jen proto že masky zombíků byly parádní. Humor je jednoduchej což by nevadilo ale byl poddanej tak křečovitě že to bylo horší, hlavně mě sraly furt ty důchodci. Gore je překvapivě slušné, není ho tu moc ale vypadá slušně. Ale i tak pro mě se jedné o podprůměr. Nicneříkající. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Sundejte je ze mně! Jsem slabý na srdce! '' -- Zombieland po britsku mi sednul. V několika místech téhle zombie komedie jsem se musel fakt smát. Vtipy byly originální a nápadité! Britský černý humor zbožňuji a tady je ho spousta. Je škoda že ke konci tak po 2/3 ho bylo méně a méně... Už jen ten kocept, amatérští bankovní lupiči a osazenstvo domova důchodců (z nich řada ani bez kolečkového vozíku či chodítka neudělá krok) se postaví zombie nákaza decimující Londýn. Zombíků je spousta a naštěstí se dají likvidovat mnoha způsoby, takže se divák nudit nebude. Kdo hrál na PC Dead Island bude vědět o čem píšu :-))) ! Škoda toho zvolněného tempa na konci jinak bych šel s hodnocením výš. Dávám tři izolepou slepené granáty! * * * ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ typicky britský humor je na môj vkus príliš suchý a skoro až trápny, okrem pár zábleskov. Scenár samozrejme tiež nemôže byť oporou, ale sklamali ma aj herci. Ak sa tak tí senilní ľudia dajú nazvať. Existujú rozhodne lepšie filmy z tohto žánru, toto je skôr ako paródia a preto film nikomu nedoporučujem. Určite neočakávajte veľa, prakticky len taká kratochvíľka na dlhý zimný večer. Celkom nuda a sklamanie, pretože som fanúšikom zombie filmov. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Při sledování akčních důchodců mě napadlo, že Cockneys vs Zombies vlastně mohlo teoreticky obstát jako takové Expendables na zombie způsob. Ale bohužel, nebo vlastně bohudík, je důchodcům věnována jen asi třetina filmu, tudíž se nedá mluvit ani o pokusu o zombie Expendables, čímž se film mohl odlišit od té spousty zombie filmů, které umělci s kamerou na nás poslední léta chrlí. Zevláci vs zombíci je zombie komedie, které chybí humor, ale i děj, a vlastně cokoli, kvůli čemu byste měli u ní strávit devadesát minut času. Po řemeslné stránce je film naprosto v pořádku. Po těch dalších stránkách je to bohužel v nepořádku - je to takové prázdné, jako kdyby to točil někdo, kdo horrorovému žánru příliš neholduje a kdo jen chtěl rychle vydělat na současné popularitě zombie žánru. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)

Reklama

Reklama