Reklama

Reklama

Charlieho andílci

(seriál)
Krimi / Akční / Drama / Dobrodružný / Mysteriózní
USA, 2011, 5 h 32 min (Minutáž: 40–43 min)

Hudba:

Louis Febre

Hrají:

Minka Kelly, Annie Ilonzeh, Rachael Taylor, Ramon Rodriguez, Dina Meyer, Jeff Chase, Inbar Lavi, Keram Malicki-Sánchez, Vivi Pineda, Katalina Viteri (více)
(další profese)

Epizody(8)

Tajemný miliardář Charlie Townsend nabídne třem krásným ženám šanci uniknout temné minulosti. Pod bdělým dohledem "poručníka" Bosleyho (Ramon Rodriguez), Kate (Annie Ilonzeh), Eve (Minka Kelly) a Abby (Rachael Taylor) pracují pro detektivní agenturu nepolapitelného šéfa Charlieho a pouštějí se do řešení spletitých případů, díky nimž se dostanou nejen do nebezpečných drogových doupat, ale i do nádherných vil na plážích v Miami. Seriál byl natočen podle stejnojmenného televizního filmu. (AXN)

(více)

Recenze (25)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Natočit jako seriál něco, co bylo debilní už před třiceti lety v původním seriálu a co bylo ještě debilnější v nedávných dvou filmech, může prostě jen retardovaný kretén.Vždycky, když sem viděl ty tři vychtrlý modelky, co maj v reálnym životě kvůli svým mega umělým nehtům problém otevřít konzervu tuňáka, dělat votočky a pokládat na zem dvoumetrový gorily, plácal sem se smíchem čurákem do stehen.Mega sračka.0%. ()

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Zatím co Filmy jsou ryze chlapská záležitost.... seriál nejspíš dělala banda teploušů.... NUUUUUDAAA!!! A otřepaný klišé.... bez žádné tipicky Andílkovské zápletky.... Koho napadlo to udělat jako drama nechápu.... A to už i filmy balancůjí lehce na hranici snesitelnosti. Ale aspoň tob celkem baví... zde mě nebavilo lauter nic. Jasný odpad. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Najdeme trio solidně vypadajících slečen, dáme jim do rukou kanóny, necháme je beze smyslu pobíhat před kamerou a on se určitě najde nějaký nadržený idiot, kterému se to bude líbit. Patrně touto dedukcí ve mně našli autoři spokojeného diváka, neboť já svou heterosexualitu nepředstírám a navíc patrně budu neuvěřitelně inteligentní, neboť se dokáži orientovat v ději i při zvedání železa, výletu na rotopedu či hraní pokeru. Přesto si myslím, že věnovat sledování andílků plnou pozornost je celkem zbytečné, ale od svého oka jsem dosud neobdržel žádnou písemnou stížnost a pořád mi to připadá jako o něco lepší večerní předehra, než ládování se Viagrou, Erectanem, Clavinem či podobně romantickými preparáty. ()

romanz123 

všechny recenze uživatele

V zájmu zkrácení horkého letního večera jsem se podíval na jeden díl a další rozhodně nějak vehementně vyhledávat nebudu. Filmy s Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu taky nebyly žádná veledíla, ale byly aspoň místy vtipné, toto mi bohužel přišlo už jen hloupé. Víceméně jediné pozitivum pro mě byla Minka Kelly, té to fakt slušelo, jinak těžký podprůměr. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Pilot: Neštvalo mě to. Naivní detektivní pohádka bez ambicí a s touhou vytěžit trochu slávy z pozapomenuté značky, která se na televizních obrazovkách logicky nemůže chlubit přestřelenou akci (viz. filmy) a bohužel ani inteligentními zápletkami a scenáristickými kličkami, jelikož za ní stojí břídilové ze Smallville. Alespoň že holkám to sluší. Na druhou stranu, čekal někdo něco jiného než spotřební výplach pro novou generaci? ()

Galerie (143)

Reklama

Reklama