Reklama

Reklama

Charlieho andílci

(seriál)
Krimi / Akční / Drama / Dobrodružný / Mysteriózní
USA, 2011, 5 h 32 min (Minutáž: 40–43 min)

Hudba:

Louis Febre

Hrají:

Minka Kelly, Annie Ilonzeh, Rachael Taylor, Ramon Rodriguez, Dina Meyer, Jeff Chase, Inbar Lavi, Keram Malicki-Sánchez, Vivi Pineda, Katalina Viteri (více)
(další profese)

Epizody(8)

Tajemný miliardář Charlie Townsend nabídne třem krásným ženám šanci uniknout temné minulosti. Pod bdělým dohledem "poručníka" Bosleyho (Ramon Rodriguez), Kate (Annie Ilonzeh), Eve (Minka Kelly) a Abby (Rachael Taylor) pracují pro detektivní agenturu nepolapitelného šéfa Charlieho a pouštějí se do řešení spletitých případů, díky nimž se dostanou nejen do nebezpečných drogových doupat, ale i do nádherných vil na plážích v Miami. Seriál byl natočen podle stejnojmenného televizního filmu. (AXN)

(více)

Recenze (25)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Najdeme trio solidně vypadajících slečen, dáme jim do rukou kanóny, necháme je beze smyslu pobíhat před kamerou a on se určitě najde nějaký nadržený idiot, kterému se to bude líbit. Patrně touto dedukcí ve mně našli autoři spokojeného diváka, neboť já svou heterosexualitu nepředstírám a navíc patrně budu neuvěřitelně inteligentní, neboť se dokáži orientovat v ději i při zvedání železa, výletu na rotopedu či hraní pokeru. Přesto si myslím, že věnovat sledování andílků plnou pozornost je celkem zbytečné, ale od svého oka jsem dosud neobdržel žádnou písemnou stížnost a pořád mi to připadá jako o něco lepší večerní předehra, než ládování se Viagrou, Erectanem, Clavinem či podobně romantickými preparáty. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Pilot: Neštvalo mě to. Naivní detektivní pohádka bez ambicí a s touhou vytěžit trochu slávy z pozapomenuté značky, která se na televizních obrazovkách logicky nemůže chlubit přestřelenou akci (viz. filmy) a bohužel ani inteligentními zápletkami a scenáristickými kličkami, jelikož za ní stojí břídilové ze Smallville. Alespoň že holkám to sluší. Na druhou stranu, čekal někdo něco jiného než spotřební výplach pro novou generaci? ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Naivní, přímočaré, jednoduché. Akční seriál s třema sexy roštěnkama, který ničím nepřekvapí, ale ani neurazí. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dobrá alternativa k filmu se kterým ho pojí jen některé motivy. Velké rozpracování příběhů ani postav nečekejte.To samé platí o poměrně plytké akci. Je pro mě překvapením, že seriál si vytýčil originální a celkem funkční styl v rámci televizní zábavy. Květnatý výběr tří hlavních hereček potěší každého příznivce ženské krásy. Herečky se od sebe dost typově liší a není problém si oblíbit nějakou z nich anebo rovnou všechny. Výhodou je jejich relativní neokoukanost. Nejlépe je u tohoto seriálu vypnout mozek a pak je šance, že se pobavíte. Náročná podívaná to opravdu není. Nevýhodou je pozdní vysílací čas, který je přehnaný. Mé hodnocení: 60% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda lze z pár dílů hodnotit, ale myslím, že lepší to už nebude a víc dílů než několik se ani zvládnout nedá. Docela ubohá záležitost, která čerpá ze "slávy" známějších filmových protějšků. Jen místo odporných protivných tří představitelek je tu trojice neznámých nesympatických nehereček. Velmi lacině to vypadá jen místy, ale co nezařídí kulisy, to zvládne scénárista, který se postaral o pozvolné upadání kvality.. prakticky už od začátku. Za snahu 15% ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Natočit jako seriál něco, co bylo debilní už před třiceti lety v původním seriálu a co bylo ještě debilnější v nedávných dvou filmech, může prostě jen retardovaný kretén.Vždycky, když sem viděl ty tři vychtrlý modelky, co maj v reálnym životě kvůli svým mega umělým nehtům problém otevřít konzervu tuňáka, dělat votočky a pokládat na zem dvoumetrový gorily, plácal sem se smíchem čurákem do stehen.Mega sračka.0%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po prvom diely: Je to sexi, je to blbe, je to nuda. Ustredne trio sa mi vobec nepacilo, lebo mi tie pipky pripadali strasne afektovane a akcia mi pripadala aj na TV pomery fádna. Dalsie diely uz vynecham. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Holky jsou to sice pěkný, Minka Kelly se mi líbila ve FNL, Rachel Taylor v Transformers, ale zbytek je prostě americká limonáda, více méně nekoukatelná. Ne, děkuji. 20% ()

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Zatím co Filmy jsou ryze chlapská záležitost.... seriál nejspíš dělala banda teploušů.... NUUUUUDAAA!!! A otřepaný klišé.... bez žádné tipicky Andílkovské zápletky.... Koho napadlo to udělat jako drama nechápu.... A to už i filmy balancůjí lehce na hranici snesitelnosti. Ale aspoň tob celkem baví... zde mě nebavilo lauter nic. Jasný odpad. ()

Greg25 odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak blbého se jen tak nevidí. Vlastně vidí bohužel docela často. Každopádně není divu, že seriál stopli tak brzy. 0% ()

REBARB0RKA 

všechny recenze uživatele

Hloupoučké. Příprava na misi povětšinou spočívá v tom, že se holky sexy obléknou, hodí sexy pohledem na sexy Bosleyho, a pak se diví, že se během akce něco zvrtne a mají co dělat, aby zachránily samy sebe. Všechny díly podle jedné šablony, bez vtipu, bez jakéhokoliv směřování a s krotkou akcí. ()

Naki 

všechny recenze uživatele

Buď se v poslední době natáčí špatné seriály a mě už z toho začíná hrabat, nebo prostě jsem tak závislá na seriálech, kde hrají krásné ženy, že se mi tohle líbí.. Nevím, ale 40 minut v kuse sledovat Minku Kelly je pro mě skvěle využitý čas, bez ohledu na děj. ()

Zevon 

všechny recenze uživatele

Jako celek stojí za psí štěk, ale po jedné šukat by se ty baby daly :-). Myslím, že kdyby zvolily jiný filmový obor, dotáhly by to mnohem dále. ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Nenápaditý remake s nefungujícími dialogy. Překvapivě mě ani tak neiritovaly hlavní představitelky Andílků (až na tu jejich ubrečeně tragickou minulost), jako postava Johna Bosleyho – pana všeuměla, který si vystačil s jediným soucitně účastným pohledem na celý 8 dílný seriál. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento seriálový remake je ozaj na podpriemernej úrovni. Bezduché príbehy, hlúpe dialógy, absolútne nelogické konanie postáv v prakticky každej epizóde a celkovo klišé nad klišé. To sa ozaj môže páčiť len pubertálnym deckám, ktoré v zásade nemajú až tak kritický pohľad. Jediné, na čo sa dalo pozerať, bolo ženské herecké obsadenie, ale inak je to prázdnota. 30 % ()

dereksmart odpad!

všechny recenze uživatele

Když máte opravdu pitomý akční scénář, můžete přimíchat trochu nadsázky, tři sice průměrné, ale sympatické herečky a vzniknou.. Charlieho Andílci. Pokud vypustíte tu nadsázku, herečky vyberete mizerné a uděláte z toho seriál dopadne to takhle. ()

Reklama

Reklama