Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavný, extravagantní, virtuózní klavírista a bavič Liberace v sedmdesátých letech minulého století zaujal americké publikum svými působivými i provokativními výstupy tak jako málokdo. Byl hvězdou na pódiu i na televizní obrazovce, v soukromí si nejednou dopřával nákladné výstřednosti. Měl velký úspěch především u ženského publika. Jednoho dne se Liberace zamiluje do svého mladého řidiče, ten je zase okouzlen světem, v němž se pohybuje. V době, kdy nebylo možné veřejně přiznat homosexuální orientaci, společně tajně prožijí pět let... Životopisné drama, vyprávějící o komplikovaném, dramatickém vztahu dvou rozdílných mužů, natočil známý režisér Steven Soderbergh, jenž film postavil na kombinaci hereckých hvězd. Hlavní dvojici pod jeho vedením ztvárnili Matt Damon a Michael Douglas. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Uživatel IvonaK smazal svůj příspěvek.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Teraz ako to furt omielajú na HBO som si to pozrel znovu a dvíham na plných 5*...fakt neskutočne zahraté,obaja sú perfektní..

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Vynikající film!!Michael Douglas zde předvedl prvotřídní hereckej výkon za kterej by si zasloužil Oscara!

besny_hnev

besny_hnev (hodnocení, recenze)

Z tej dokonale vykreslenej homošiny mi bolo na blitie a práve za to dávam šiestu hviezdu. Nádherný film.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Damon tu kláti zozadu Douglasa :D Sila :D Inak skvelé herecké výkony,no občas až moooc teplé..mal som čo robiť,aby ma nenaplo..86%

Farerer

Farerer (hodnocení, recenze)

Proč je v zajímavostech, že byl snímek inspirován životem Liberaceho? Co je tohle za zajímavost, když se hlavní postava jmenuje Liberace?

sskrblik

sskrblik (hodnocení, recenze)

Chápu to dobře, že se těšíte jak uvidíte ocucávajícího se Dougles s Damon? Tušil jsem, že s hercema se zachází jako s děvkama, ale že až takhle dokážou na všechno kývnout jsem netušil.

na příspěvěk reagoval Disk, Farerer

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Podle mě by to mohlo běžet začátkem července ve Varech a pak za ty zhruba dva týdny i v normálních kinech.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

To netuším, na bednu normáně nekoukám, pokud není třeba fotbal :)

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Rob Roy

Pokud jde v dnešní době něco v zámořské či britské TV, tak jsou titulky okamžitě (ty z TV) čili minimálně na addic7ed bych je čekal možná i dříve, než ho stihnout lidé uplodovat na síť... Neví se spíše, kdy by mohl běžet i u nás? Tuzemské HBO nebývá v produkci z domácí stáje příliš pozadu, byť toto není zrovna téma/osobnost, kterou by tu někdo znal a zajímala ho.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Pokud tomu dobře rozumím, tak pozítří by měl být film ke stažení (bez titulků, ale o ty se někdo brzy postará), protože zítra večer poběží na americké HBO. Douglas a Damon jsou prý vynikajicí

na příspěvěk reagoval DaViD´82

Související novinky

Breaking Bad, Fincher a Soderbergh ovládli Emmy

Breaking Bad, Fincher a Soderbergh ovládli Emmy

24.09.2013

65. ročník udělování cen Emmy, o nichž rozhodují členové The Academy of Television Arts and Sciences, nepřineslo žádné velké překvapení. Cenu za nejlepší dramatický seriál si konečně (a zaslouženě)… (více)

Příliš teplý Soderbergh?

Příliš teplý Soderbergh?

07.01.2013

Steven Soderbergh se už před několika lety pokoušel natočit biografii slavného televizního baviče a zpěváka Liberaceho, který byl v padesátých až sedmdesátých letech minulého století nejlépe placeným… (více)

Reklama

Reklama