Reklama

Reklama

Megatovárny

(seriál)
  • Česko Továrny dneška (více)
TV spot 1

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Exkluzivní dokumentární seriál z dílen National Geographic představuje a přináší největší divy, ze zákulisí těch největších továren všemožných značek a to z celého světa. Nahlédneme přímo pod pokličku, co továrny skrývají za svými zdmi a postupně odhalíme mnohá jejich zákoutí či tajemství. (CANNIBAL)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (20)

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Chybí epizoda o FIFA 12. Viděl jsem jen jeden díl, ale bylo to zajímavé. Dozvěděl jsem se spoustu zajímavých informací a věřím, že i ostatní díly budou stejně zajímavé. FIFA 11 - během prvních 5 dnů prodáno 2 500 000 kopií, celkem prodáno 11 000 000 kopií, během jednoho dne se odehrálo 5 000 000 zápasů, do vydání FIFA 11 vydělala 3 000 000 000 dolarů. ()

Themyth 

všechny recenze uživatele

Vskutku seriál na veľmi vysokej úrovni. Pohľad pod pokrievku výroby známych svetových značiek je veľmi pútavý a zároveň pre diváka podnetný a poučný. Po zhliadnutí niekoľkých dielov môžem konštatovať, že tento seriál je jedným z nejvydarenejších od National geographic a zároveň jeden z najlepších čo som v posledných rokoch videl. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý dokument o tom, jak se vyrábějí špičkové a vyjímečné věci kolem nás ( nejčastěji auta - doporučuji díl Porsche a Bugatti Veyron ) má pozitiva 1) opravdu komplexní postup jak se co a z čeho vyrábí podaný poutavou formou 2) unikátní záběry z výrobních linek, o kterých jsem si mysle, že si je výrobci tají 3) pro mne velmi poučné ()

Amper01 

všechny recenze uživatele

Úžasné! Pro vlastní přehled shlédnuté díly: ★★★★★ - Tesla S, Lexus LFA, Chevy Volt, Chevy Camaro, Lotus Evora, Learjet 60XR, Tata Nano, Porsche Panamera, Mack Titan, Jaguar XJ, Rychlovlak AGV, Dodge Chal, Gumpert Apollo, Corvette ZR1, Pagani Huayra, Lamborgini Aventador, Koenigsegg Agora, Dodge Viper, Nissan GTR, Audi R8, Bentley Mulsanne : ★★★★ - Boeing 747-8, Lego, Ikea, Coca cola, metro NY, Vrtulník Apache, Bugatti Veyron, Ducati : ★★★ - Ford Mustang, Michelin, Maserati, Williams F1 ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Celkově jsem viděl asi 15 dílů. Lexus LFA : jen v Japonsku je možné postavit továrnu na výrobu pouhých 500 kusů standartních aut + pár kusů v exklusive provedení a potom tu továrnu zase rozebrat. :::: Jednotlivé díly tohoto seriálu mají vysokou kvalitu a určitě zaujmou i lidi kteří nemají třeba k autům žádný vztah ( jako Já ) Rychlovlak TGV, nebo Lego či Coca cola, jsou velmi zajímavé, už jen proto že se vám nijak nesnaží do hlavy nacpat že je to reklama. Co jsem třeba nevěděl, je to že LEGO existuje už tak dlouho a že se za celou dobu své existence nijak zásadně nezměnilo a vypadá pořád stejně. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama