Reklama

Reklama

Inga Lindström


Divocí koně (E37)

(epizoda)
  • Německo Wilde Pferde auf Hillesund (více)

Obsahy(1)

Když manžel přivedl jejich restauraci ke krachu, rozhodla se, že se spolu s dcerou přestěhují na venkov. Rychle si zvykají na nové prostředí... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Čtec 

všechny recenze uživatele

No já ty německý romantický nedělní odpolední dramátka prostě miluju... V tom Švédsku - kupodivu že? - je to fakt boží, všechny ty krásný venkovský červený dřevěný domky stojej přímo na břehu, všichni tam jezděj těma veteránama volvama z 50. let - kupodivu že?, blondýnka se šedomodrejma očima je prostě německej sen - anebo švédskej?, ten brunet je vždy sympatičtější než ten blonďák - kupodivu že?, padouch je trochu padoušskej ale ne zas tak moc, prostě jen tak akorát, je to drama dramatický jen tak trošičku a hádejte jak to všechno nakonec dopadne? A to přesto, že ona občas pláče, ale jen tak maličko... Já z toho vždycky úplně slintám a chtěl bych bejt hned z fleku ve Švédsku, anebo aspoň někde jinde na břehu... Ach... ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No díval jsem se na to no. Prostě jsem koukal až do konce. Nevím, co to bylo za záchvat, ale dokoukal jsem to až do titulků. Člověk by se neměl stydět za své činy, tedy ani já se za to nestydím. Ale už to víckrát neudělám, slibuju. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY. Vše, co od Ingy čekáte. Žena odjíždí na venkov. Tam samozřejmě nechybí hezká vesnická restaurace a samozřejmě ani farma. A pochopitelně i nezadaný muž, který čeká jen na to, až tam nějaká taková nová potenciální nevěsta přijede. Nechybí rodinné tajemství, překvapivé zjištění o příbuznosti, z něhož jedna část novopečeného příbuzenského svazku není vůbec nadšená, ale hrozící nehoda ukáže, že to tak není správné. A nakonec se všichni usmíří a budou tam kolem toho jezera v červených chaloupkách žít šťastně až do smrti. Jo, a ty dialogy jsou tentokrát obzvláště výživné, to snad musel psát generátor frází. A proč tak vysoké hodnocení? Jestli máte lepší nápad, na co se večer unaveni podívat s sklenkou vína v ruce, tak sem s tím. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama