Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Diskuze

VSVB

VSVB (hodnocení, recenze)

Partička je nejlepší pořad, co snad existuje. Pětice Suchánek, Genzer, Chmela, Novotný a Kohák umí skvěle pobavit. Avšak Sokol mi to tam vždy z nějakého důvodu kazil.

Alfréda

Alfréda (hodnocení, recenze)

Je mi stydno za všechny, když Michal Suchánek co chvíli vystupuje ze hry, nadává všem svým kolegům, uráží je, odmítá hrát hry, plnit úkoly. Ten už tam zjevně dávno nechce být. 

reich

reich (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Zajímavý, pokud skutečně Chmela nebude v Partičce, tak to nebude o ničem... Co si budeme povídat, Partička dost klesla pro mě, po té, co se nevrátil Sokol do ní... Je to škoda, původní uskupení bylo legendární a je škoda, že nová Partička nehraje staré hry, jelikož spoustu z nich jako je seznamka atp. už nejsou k vidění.... 

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

reich

Tak na divadelní představení už je delší čas promovaný Kohák na stránkách partičky... A teď byl na promofotce k podzimnímu vysílání v tiskové zprávy Primy. 

na příspěvěk reagoval reich

Igy007

Igy007 (hodnocení, recenze)

Výbornou volbou je Novotný. Hodně to tam oživil. K zemi to celé podle mého názoru táhne Suchánek. Jeho "vtípkům" se zasměji asi nejméně často. Často stylem blesk z čistýho nebe zaperlí Igor Chmela. A Genzer mě rozesmívá, i když jenom sedí a čumí před sebe. Někomu přijde trapnej, já říkám "samorost" :-)))

reich

reich (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Tak všechno je možný. Mě to nejde do hlavy, proč by do toho Ondra nešel, vždyť jezdí normálně s Partičkou po městech v republice. To leda, že y to nestíhal. 

reich

reich (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Tak Sokol je bohužel na Nově, takže ten tam nebude moc vystupovat, protože se jedná o klasický souboj mezi Primou a Novou. 

na příspěvěk reagoval fabecc1222

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

TheSlezy

Střidačka je fajn, na Slovensku to taky tak fungovalo, jen škoda, že je to na úkor Sokola, který byl nejlepší, radši se mohli střídat místo Suchánka s Genzerem

na příspěvěk reagoval reich

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Na podzim se rozjedou premiérové díly osvědčené Partičky ve složení Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Daniel Dangl a hudební mág Marián Čurko. Pětici budou doplňovat na střídačku další komedianti např. Jakub Kohák nebo Michal Novotný. Čeká vás také řada VIP hostů z řad herců, zpěváků a sportovců. Nebude chybět spousta zábavných scének a historek a možná přijde ještě někdo další...

Od 31. 8. každý čtvrtek ve 21.35 na Primě.

na příspěvěk reagoval fabecc1222

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

NŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

reich

reich (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Jj Michal v rozhovoru přiznal, že Partička skončila, tedy poslední díly se odvysílali v květnu a že se další díly už nebudou natáčet. Partička bude cestovat po ČR. Čili vystupují jenom na živo. 

reich

reich (hodnocení, recenze)

gonza

Hm zajímavý názor, když se ti líbí inteligentní humor, tak se koukej na Cimrmana, Buriana a ostatní tzv. inteligenty. 

gonza

gonza (hodnocení, recenze)

Tento pořad potvrzuje,že burani jsou v tomto státě v převaze.Inteligentní humor vypadá uplně jinak!Tento humor tlačený z paty je naprosto trapný.Ty čtyři si k tomu myslí,že jsou mistři světa a ego jim díky Vám buranům narostlo astronomickou rychlostí.Hlavně z toho vytěžit co nejvíc peněz,dokud burani chodí o nic jiného jim už ani nejde!

na příspěvěk reagoval reich, Doomedx

reich

reich (hodnocení, recenze)

A víte co, je to podle mě jeden z nejlepších pořadů televize Prima. Ps nejlepší hry: Párty, Seznamka, Abeceda, Hodný a Zlý policajt, Charaktery v obálce, Příběh, Reklamace. To jsou ty nejlepší hry. 

VaHo

VaHo (hodnocení, recenze)

Obdivuju herce, že s odvahou chodí se svou kůží na trh, někdy se jim sice něco nepovede a nějaký vtip je slabší. Musím ale říci, "Líbí se mi to a nestydím se za to."

thomasnikrs

thomasnikrs (hodnocení, recenze)

Chtěl bych touto cestou poděkovat "jednobuňkám" z Partičky, kteří svým představením v Telči odradili už posledního diváka z naší rodiny. Konečně se sestra přesvědčila, že to co vidí v TV je ve skutečnosti ještě horší.. DÍKY "MLÁDENCI":-)

Uživatel thomasnikrs smazal svůj příspěvek.

J-o-k-e-r

J-o-k-e-r (hodnocení, recenze)

nevi nekdo proc se nyni ve stanovenou dobu dily particky opakuji? nejsou nove dily?

boshke

boshke (hodnocení, recenze)

Jackolo: Zajimalo by mne, kdo to vybiral, jestli toto jsou dva zastupci TOP16. U mne vitezi abeceda, ale ani jedno bych za nejak vyrazne vtipne nepovazoval.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

james_-

james_- (hodnocení, recenze)

Neuvěřitelná sračka.. 72% to nechápu :-(  nejhorší je když Suchánek či Genzer odvyprávěj nějakou sračku a ten slovák se tomu začne brutálně tlemit

xcav8

xcav8 (hodnocení, recenze)

Billie777: To je pravda, ale ten bordel co tam po nich zbyl, nechtěl bych ho uklízet.. :)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama