Reklama

Reklama

Doteky osudu

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 19 h 4 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Kiefer Sutherland, Gugu Mbatha-Raw, Danny Glover, Titus Welliver, David Mazouz, Elijah Nelson, Mark Ivanir, Amy Sloan, Jude Ciccolella, Dahlia Salem (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál sleduje příběh otce, který při 11. září ztratí ženu a musí se sám starat o svého autistického syna, který nejen že za celý svůj život nepromluvil, ale také nesnese od nikoho jakýkoliv dotek. Jednoho dne jeho otec zjistí, že čísla, která syn neustále píše, v sobě mají skrytý význam a dokonce mohou předpovědět budoucnost. (Pongin)

(více)

Videa (46)

Trailer

Recenze (182)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jn první díl a nenadchnul. Tak nějak prostě vím, o co tam půjde a že to bude na stejné brdo díl co díl. Kluk dá vodítko, ostatní se budou snažit zjistit proč a nakonec se to stane. Bude se tomu říkat "akční", protože se tam furt bude ke konci dělat něco na poslední chvíli, aby to... akční. Mysteriózní ano, sci-fi.. no, nevim nevim, drama značně vyšumělé. Scénáristicky vděčné. Pokaždé to může dělat někdo jiný, stačí vymyslet nějakou pospojovanou směsici osudů. Stačí vzít kluka, co nemluví, otci otce na pokraji sil, mladou ženskou, která se k nim přichomýtne a vděčnou a málokomu smysluplnou matematiku, na kterou můžete naroubovat všechno. Vlastně mi to přišlo nápadem dost laciné. Tečka, víc dílů neuvidím. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Celou dobu si říkám nebudu hodnotit po pilotu a nebudu se řasti mezi "smétánku" abych měl +1. Al pokud mě něco dokáže takhle rozsekat a není to film ale jenom pilot k seriálů tak to nejde. Tohle byl totální masakr, další massakr bude skoro 2 měsíce čekat abych i já dokázal mluvit číslama :-). Těžce to připomíná Flashforward kterej po bombastickým úvodu šel tempem mojí stolice ke dnu, snad tohle nebude ten samej případ. Po pátym dílu ubýrám hvězdu a pokud to pujde tak dal, tak nebude co ubírat.....hruza ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaký, svým způsobem originálnější, seroš. Připomíná mi to kombinaci Flasforwardu a Vražedných čísel. Je vidět, že Sutherland se v roli otce autisty opravdu snaží. Mít každý takto trpělivého a naslouchavého otce hned by byl svět lehčí. Jediné co mi vadí, je přílišné množství postav, které na konci každého dílu mizí. Tak po čtvrtém díle zvyšuji hodnocení na pět hvězdiček, seriál si mě začíná získávat každou epizodou čím dál více nejen krásným spojením lidských osudů nebo stálým doplňováním tajemné posloupnosti čísel, ale i pravděpodobně nejúžasnějším intrem. Hodnocení:1.díl-90% lll 2.díl-85% lll 3.díl-95% lll 4.díl-90% lll 5.díl-80% lll 6.díl-85% lll 7.díl-95% lll 8.díl-90% Celkové: 90% ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Martin Bohm měl být Jack Bauer beze zbraně. Kiefer se o to snaží, ale kromě zajímavého námětu seriál nemá nic, co by nutilo kouknout na další díl, alespoň na začátku první sezóny bych čekal alespoň menší provázání a hlubší důvod, proč sledovat dál. Zabalil jsem to po několika dílech a to i přesto, že první díl byl super, Kiefera mám rád, ale dál ... dál to nechám na jiných. ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

První série byla nadprůměrná, zato druhá mě málem unudila k smrti. V té první totiž byly velice zajímavé prolínající se příběhy, to v druhé poměrně chybělo. Herecký výkon Avrama, k tomu se snad ani vyjadřovat nechci. Mám pocit, že bych to i já zahrála lépe. Jack mi lezl na nervy tím, jak pořád někam zdrhal, vím že to byla podstata seriálu, ale občas jsem měla chuť mu jednu vlepit. Alespoň měl seriál důstojný konec. ()

Galerie (300)

Zajímavosti (6)

  • Pacient fiktivní společnosti Aster Corps McCormick (Bernard White), trpící nespavostí, má stejné příjmení jako jeden z režisérů a producentů podílejících se na tvorbě tohoto seriálu - Nelson McCormick. (Sevcik)
  • Server tvguide.com zařadil seriál mezi nejočekávanější novinky zimy 2012. (Agent24)
  • Přes 12 milionů diváků sledovalo pilotní epizodu na televizní stanici Fox. (Trajektt)

Související novinky

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama