Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy je novozvoleným riaditeľom veľkej firmy. Jeho prvým krokom na svojom poste je prepustiť rádovo desiatky zamestnancov. Svoju úlohu zvládne na výbornú a jeho kariéra už môže len stúpať. Jedného večera, keď dohliada na odchody posledných pracovníkov a pripravuje si svoju novú kanceláriu riaditeľa, začnú sa diať zvláštne veci. Objavujú sa vidiny jeho vlastnej smrti, útoky na jeho osobu či pohybujúce sa predmety. Čo je príčinou týchto halucinácií? Sú to iba silné lieky na depresiu, alebo je to niečo horšie? (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (25)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Joy je novozvolený riaditeľ úspešnej firmy. Od nadriadených však dostane pokyn aby prepustil 120 zamestnancov. Joy neváha a pre rast svojej kariéry urobí všetko čo sa mu prikáže. Jedného pekného večera keď ostane dlhšie v podniku začne mať vidiny útokov na jeho osobu. Čo je príčinou jeho halucinácii?? Sú to silní lieky na depresiu, alebo niekto, či niečo čo baží po "pomste" za stratu zamestnania?? Napriek tomu, že ma tento horor nijak nevystrašil - je nadpriemernou Indickou ducharinou, ktorá rozhodne má čo ponúknuť - 65%. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle indický experiment se dá považovat za vcelku úspěšný. Téma je dobré, obsazení hlavní role se povedlo a atmosféra je pěkná. Technicky vzato bych pár nedostatků našla a je na tom vidět, že režisér kdovíjaké zkušenosti s hororovým žánrem nemá, je to ale dělané poctivě. Závěr jsem čekala poněkud víc epický, ovšem vyloženě špatný nebyl. Fired je zkrátka taková příjemná jednohubka. A napadá mě: Škoda, že se v hororech osamělé kancly nevyužívají více, je to vcelku neokoukané prostředí nabízející mnoho možností. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Based on true Story! ROFL! Je to docela slušný Horor v porovnání v posledních scream-flick,které vyšly v Hollywoodu! Efekty jsou přiměřené a typické, pro mně sice nezajímavé,ale za to Zápletka byla Intenzivní a tempo filmu je šíleně rychlé, každou chvíli se něco pohybuje,vše je chaotické, rychlé je to Fajn Úlet a Asie mě tedy potěšila! 65% ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Nettrassi necul se tolik.. je to nakažlivý:-) Fired se vyznačuje tísnivě klaustrofobickým prostředím. Atmosféra je nepříjemně, až bolestně svazující a stoupající Joyova nervozita postupně graduje děj. Lekačky jsou sice trochu předvídatelné a speciální efekty mírně nedotažené… ale to nic nemění na faktu, že jsem se s mým prvním "indickým" hororem vyrovnala bez větších obtíží. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se včera vyrovnal s indickým hororem. Musím přiznat, že jsem nejmíň pět let žádný neviděl. A předtím taky ne. No, co vám budu povídat. Paráda! Čumět hodinu a půl na to, jak nějaký slizký cigoš s podmalovanýma očima chodí po kanclech a má halušky, byla snad ještě větší zábava, než kdybych jen tak seděl, hleděl na zem a počítal léta na plovoucí podlaze. No, to jsem možná trochu přehnal, ale nevadí. Jen pro úplnost, v obýváku jich mám 28 567. Ale jinak to má všechno, co má správný kancelářský horor mít! Strašlivou kopírku, hrůzný clipchart, nervy drásající fax , monstrózní zasedačku, děsuplný automat na vodu a v neposlední řadě dokonce i příšerně strašidelná, managerská křesla!!! Napadlo mě, že bych si zítra po setmění vzal do háku kameru, spíchl tak tříhodinovou dvojku v hádéčku, protože tvůrci trestuhodně zapomněli například na úděsnou síťovou tiskárnu či terorizující projektor. Bude se to jmenovat Fired 2: Bored to death a pošlu to pak tomu Práhbhútanovi mailem v naději, že pojde nudou, abych se v budoucnu už nikdy nemusel na takovou pičovinu dívat. Trochu se ale bojím, aby to ve východním Padžábu nakonec nebyl šílený hit. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama