Reklama

Reklama

Britský seriál z lékařského prostředí z pera Petera Bowkera v produkci společnosti Mammoth Screen pro televizní síť ITV sleduje příběh neurochirurga Gabriela Monroe (v podání Jamese Nesbitta). (oficiální text distributora)

Recenze (2)

anaon 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Housem je v tomhle případě naprosto nevyhnutelné a Monroe z něj vychází velmi slušně. Seriály z lékařského prostředí mě ale obecně až tak moc nebaví a ani tento mě nezaujal natolik, abych se podívala na všechny díly. Musím ale hodně pochválit výkon Jamese Nesbitta, který se pomalu stává jedním z mých oblíbenců a na Hobbita se teď díky němu těším zase o trochu víc. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Tento nový seriál z lékařského prostředí je některými nazýván britskou odpovědí na House (i Monroe je příjmení doktora), ale toto srovnání není fér, jelikož jde ve své podstatě o anti-house, tudíž relativně pozitivního doktora, který má slabost pro poslouchání různé hudby během neurochirurgických operací. Operace mozku zobrazená v první epizodě sice vypadala "opravdověji, slizštěji" než podobné v Houseovi a herecké výkony i celkové technické provedení jsou na úrovni, přesto nevidím důvod tento seriál sledovat, pokud tedy nemáte seriály z medicínského prostředí vyloženě v oblibě. ()

Reklama

Galerie (57)

Reklama

Reklama