Reklama

Reklama

Lucy má nového muže, nový dům a dítě, ale staří duchové ji nedovolí normálně žít. Svůj život obětovala rodinám posedlým duchy. Lucy se pokouší uvolnit bloudící duše a ukázat jim směr na druhou stranu. Dozví se však, že duchové nechtějí její pomoc, chtějí její smrt. (LIVINGDEAD)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak do konce tohohle roku už nepotřebuju vidět žádnou duchařinu, už jsem tak unavenej těmahle sračkama že mi bylo při sledování tohohle skvostu neuvěřitelně špatně a chtěl jsem uškrtit koťátko. Tohle je prostě duchařina 1001 pár se přistěhuje do baráku kde byly zavražděný lidi no a fotřík začne po čase bláznit. Je až neuvěřitelné jak klišovitej tenhle film je. Navíc tu máme nesympatickou rodinku které jsem do jednoho přál jen to nejhorší. Na druhou stranu nemůžu říct že to bylo špatně natočený, kamera a její úhly byly solidně nasnímané, některé scény dokonce mohly lehce napnout, ale je to i tak zoufale málo. Hodně slabé 2*. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Nič. Lacne, financne aj inak, nudne, nechcene smiesne, amaterske, onicom. Herci recituju repliky co sa naucili naspamet, scenar bol napisany za jedno popoludnie, a reziser daval pokyny asi cez telefon. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tváří se to jako dobrý thriller s nečekaným vyústěním, ale na to to není dost novátorské, dost jiné. Je to trochu amatérské, digitální kamera tomu moc nepomáhá. Finální pointa bohužel není až tak nečekaná, což je prostě dáno tím, že podobných filmů je víc a dnešní divák už nebude tak šokovaný. Ale je hezké, že matka z "How I Met Your Mother" hraje i jinde než jen v televizi. Po "Vlkovi z Wall Street" je to zase trochu něco jiného. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Haunted house o mladom páriku, čo sa nasťahuje do nového domu, kde ich začnú prenasledovať prízraky muža a jeho rodiny čo tu vyvraždil. Celkovo však tak slabé, nevýrazné a nudné, že to nemá čo ponúknuť snáď ani tomu najzarytejšiemu žánrovému konzumentovi. Chvíľu som chcel dať o hviezdu viac; za pomerne sympatickú hlavnú hrdinku, no aj tá už v závere vyzerala, že pri tom trpí rovnako ako ja. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Ani sa nečudujem, že sa v dome môžu odohrať takéto zverstvá, keď im tam celý čas kvapká voda. To by pripravilo o rozum každého. Nudné a určite nie toho roku posledné dostaveničko s rodinkou, v ktorej dome je nie príliš vítaná návšteva. Cristin Milioti s veľkými vypuklými očami vyzerá akoby celý film sedela na WC a nie a nie, aby to konečne vyšlo. Normálne som ju mal chuť ovaliť tým kladivom osobne. Celý film pozostáva z dvoch polôh, cez deň sa papká a kecá, v noci je niečo vidieť, nanešťastie to nočné strašenie je pomaly tak nezáživné ako denné papkanie. Veľmi slabé, jediné, čo si tu zaslúži moje uznanie je fakt, že milú nesympatickú rodinku nenapadlo nainštalovať si do domu kamery. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama