Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barb Wire, majitelka baru, jezdí na motorce, obratně zachází se zbraněmi a nečeká ji nic menšího, než je záchrana Ameriky. Film se odohráva během druhé americké občanské války. Ta způsobila v zemi anarchii a moc je v rukách zločinců. Ztratila všechny iluze, i člověka, ktorého milovala. Nyní se jako majitelka najznámejšího baru v městě potkává s vysoce postavenými ludmi, chce sa naplno věnovat své práci a zůstat mimo chaosu. Osud ale rozhodne jinak a ona se znovu zaplete do války gangů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (107)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $3,793,614Tržby Celosvetovo $4,300,000║ strašná béčkovina ale akcia občas újde /10%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Z logických důvodů (jedna Pamela + 2x silikony XXL velikosti) by mé hodnocení mělo být vyšší, ale asi už jsem z degenerované generace, kterou dnes velké silikony slavné krásky již neosloví jako před lety v červených plavkách. Holt už není jediný na světě, co se takto ukazuje ... Sci-fi laděný snímek, který si ukousl hodně velký kus koláče, aby se po chvíli změnil v "ukážu tělo Pamely a vy budete slintat a ona vás pak zastřelí". Ukázková záležitost do zadních regálů videopůjčovny, která díky své neohrabanosti a "odvaze" může být kdekým obdivována. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem opravdu nečekala! Že mi na tomhle filmu (filmu?) budou vadit jen nic moc titulky, to pro mě byla docela rána. Téměř všechno ostatní je totiž opravdu k pobavení - neke! Jasně, je to béčko jak vyšitý, ale musím se zde veřejně přiznat, že jsem se prostě nenudila. Člověk na to samozřejmě musí jít s vědomím, že je to (82.) největší sračka pod sluncem, a pak může být jen mile překvapen (a nebo taky ne - jak kdo). Filmy tohohle druhu (akční, hlavní hrdina-macho, náročnost sledování vyhovující chovancům Jedličkova ústavu, atp.) nevyhledávám (rozuměj nesnášim), ale tenhle jsem prostě zkouknout musela - kvůli Pamelce to ale zrovna nebylo (Udo Kier tu hraje zdvořilého a slušňoučkého holohlavého číšníka). I když - nemůžu si pomoct - já prostě znám i horší herečky! Neříkám, že bych Pamelu z fleku obsadila do šejkspírovského dramatu, ale její hraní mi jaksi nevadilo (a vlastně jen díky ní nemůže člověk o tomhle filmu říct, že je plochý). Udo o její roli řekl: "Pamela je v Barb Wire výborná. To bylo úžasný - Don’t call me babe a bylo to. Kdyby hrála jak Meryl Streep, strašný. Dovedete si to představit? Vůbec by to nezapadalo." - a na tom je myslím hódně pravdy. Sice jsem nečetla komix, podle kterého je to natočené, takže neznám hlavní hrdinku, ale myslím, že Pamela je jako komixová postava fakt skvělá (vždyť stejně sama vypadá jako jedna z těch nereálných kreslených "nadžen"). Já bejt chlap + konzumní divák odchovanej TV Nova, snad bych dala i jednou tolik* (i když na ty její strašně uměle vypadající silikonový kozy jsem docela alergická), protože co víc si přát - Pamela v kůži, Pamela nahá, Pamela na motorce - hoši, vždyť to máte skoro jako pohyblivý obrázky z Playboye!...Tak snad abych to nějak shrnula: hloubka, či snad "artovost" filmu - v kategorii "tosiděláteprdel" (ale je to podle komixu!); herecké výkony - "herecké výkony" (ale výjimek se taky pár najde); kostýmy - sexy (jak jinak); kamera - ujde. Jednoduše film pro fanoušky komixové předlohy, obdivovatele Pamely, a nebo prostě jen slintající úchyláky. A na úplný závěr si neodpustím jednu ze dvou či tří docela povedených hlášek - ty ostatní jsou spíše nechtěné: (chvíle, když se zdá, že jeden ze záporáků už už Pamelku dostal): "Hehe, this is like my favourite song - 'I got you, babe!'" - "Don`t call me babe!"..... (to, co zbývá do druhé hvězdičky, je - s trochou nadsázky - za déle-než-pět-vteřin se vyskytujícího, jako vždy okouzlujícího Udo Kiera, ehm) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Občanko, já nemám mučení rád, ale ty říkáš něco jiného, než si myslíš." Já zase nemám rád panenky, ale kdybych si někdy musel s nějakou hrát, tak bych si vybral Barbie s obřím dekoltem, oblečenou v černým koženým oblečení se dvěma pistolemi a motorkou. A klidně v životní velikosti. A o tom to je. Barb běhá, střílí, jezdí a má to i děj. Jen si vzpomenout. Jo už to mám. Barb běhá, střílí a jezdí. Heterosexuálnímu samci by to mohlo stačit k tomu, aby to nespláchl do odpadu. A filmovej fajnšmekr by zase mohl bejt spokojenej s černým bratrem, kterej šéfuje gangu z radlice bagru. To je takovej malej filmovej klenot. Teda mohl by bejt v nějakým paralelním vesmíru. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Upozornění pro fanoušky Pamely Andersonové - zajímavé jsou hlavně úvodní titulky (***). Upozornění pro ty, co nejsou fanoušky P.A. - není tam zajímavého vůbec nic (*). Já jsem někde uprostřed. :o) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Pamela Anderson se ukazuje (ne)oblečená v různejch korzetech a koženejch sexy oblečkách, u toho rozdává rány, střílí z brokovnice a občas řekne nějakou "cool" hlášku. Jinak je to úplná blbost, ale v pubertě mi ke spokojenosti stačilo, že je tam tahle záchranářka z Pohřební hlídky a hejbe se. Teď už film pro mě nemá takový kouzlo (Přecejenom v dnešní době má člověk díky netu větší výběr, než tenkrát :-), takže dávám ze sentimentu 2 hvězdičky za Pamelu. Ale umístění mezi 200 nejhoršíma si tohle dílko nezaslouží, protože tohle se dá aspoň sledovat bez nějakejch trvalejch následků, což se ovšem třeba o trilogii Slunce, seno, tlustoprdi říct nedá. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Kdokoliv z diváků, který si stěžuje na úroveň Soudce Dredda, by měl předtím shlédnout tento skvost komiksové adaptace. Je docela dobře možné, že by se pak Soudce Dredd vyšvihl do nebetyčných výšin. Je to typicky béčková produkce, která využívá silikonem nadupaného hrudníku Pamely Anderson jako největšího lákadla pro diváky. Děj je naprosto tuctový, neobsahuje žádné nečekané zvraty a zpracování je podprůměrné. Efektních scén se jaksi nedostává a rozpočet byl evidentně omezený. Na tuhle komiksovou adaptaci je nejlepší co nejrychleji zapomenout. Přehrávající Pamela si víc než 15 % celkového dojmu nezaslouží. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Postapo Casablanca. Úvodní striptýzek s brutálním uzemněním po interaktivitě toužícího štamgasta je fajn, plus jsou tu dvě slušné akční scény (přestřelka v bytě a finále) řádně vytěžené v nabušeném trajleru, no zbytek je hezky natočená šablonovitá vata s pár dobrými hláškami. Narozdíl od trapného V.I.P. se Pamela nemusí za BARB WIRE stydět a já bych si klidně hodil dvoječku už jen na DVD. A ten plakát je božský. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nezabudnem na jdenu scénu, keď si Pamela ako vojačka po akcií dala dole prilbu a vzduchom jej zaviala ta jej natupírovaná bloďatá hriva. Viac snáď dodávať netreba. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Hloupé a režijně nezvládnuté sice ano, přesto zde však několik šikovných nápadů a vsuvek nalezneme. Rozhodně tak nejde o jeden z nejhorších filmů všech dob. Na to má až přespříliš cool hlavní hrdinku, až překvapivě řízně natočenou akci a především zdravou porci nadsázky a sebeparodie. Pamela stylově hláškuje, a její dlouhé vlasy poletují vzduchem stejně frajersky, jako ona sama v sexy koženém oblečku. Už jen úvodní vodní taneček stojí za pozornost. Děj absolutně prázdný a nezáživný, ale nic jiného se zde ani čekat nedá. Přesto však vypadá USA po druhé občanské válce vcelku zajímavě a panoramatické nájezdy kamery na daleké komíny zničeného města lehce kopírují ty z Blade Runnera. Slušná bezmozková zábava, kde jednu hvězdičku přidává Pamela Anderson. Její nejlepší role. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Barb Wire není žádná klasika, ani v komiksu, ani ve filmu. Je to poměrně nová postava, která původně vycházela u Dark Horse od roku 1993. A film jako takový je typický produkt své doby, ideální materiál pro fanoušky Pamely Anderson. Ostatní nemají důvod s ním ztrácet čas. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Amerika léta páně 2017 rozhodně neplatí za zemi svobody, protože ji (znovu) rozdělila druhá občanská válka. V posledním neutrálním městě žije i cynická majitelka baru, která při svých nočních výpravách provětrává své tělesné přednosti a vysílá kulky pronikající lidskými těly protivníků. Místy dynamický rytmus sráží nezvládnutá režie, prkenně napsané postavy a příšerné dialogy, výsledek je doslova předurčený k pozornosti Zlatých malin. Přesto pár momentů (nevím, kdo za nimi stojí) se povedlo a samozřejmě především pánové nějakou tu půlhvězdu přidají. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kvalitná zábava. Prvá polhodina je úplne geniálna. Modrý opar, atmosféra veľkomesta, fetišisticky oblečená Pamela, rocková hudba, zbrane, vraždy, para ... béčková genialita. Neskôr ale príde nie príliš zaujímavý dej okato odkazujúci sa na Casablancu a noc vystrieda deň a zábery na priemyselnú štvrť niektorého amerického veľkomesta. Škoda. No jedno ostáva - okúzľujúca Pamela - tá vie byť drsná i roztomilá a permanentne sexy. A to stačí. Krásne guilty pleasure. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Jo, další z velkých překvapení. Naprosto pohodový béčko, které sice v ničem extra nevyniká, ale pobaví a neurazí. Původní komiks jsem sice nečetl, ale tipuju na nějaký akční sexy úlet - protože přesně to i tenhle film je. Sexy už kvůli úžasné Pam - snad nikdo jiný by si neměl nasazovat ty uplé komiksové kostýmky s obřím výstřihem - s akcí už je to trochu horší, ale neurazí a úlet je to velmi sledovatelný. Už díky postavám, kde kupodivu nikdo nehraje jako kdyby vypad z porna (ano, ani Pamela Anderson ne...), naopak tu je "ten z 24 hodin", "ten z Once Were Warriors", Udo Kier... Prostě fajn sestava. Film jinak rychle odcejpá, sem tam nějakej ten úlet jak vystřižený z komiksu... prostě zábavný průměrný film. Umístění tohohle filmu v jakémkoliv žebříčku nejhorších filmů je samozřejmě nesmysl. A už jen za tu narážku na Casablancu...(6/10) ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Vždyt to byla docela sranda. Hlavním kladem tohoto filmu, kromě Pamely samozřejmě, je že se vůbec nebere vážně. i akčku jsem si užil. A PAm v ůvodní scéně byla ultrasexy a ultradrsná. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Pohodové akční sci-fi béčko, cpát tomu odpady jen proto že hlavní roli hrají kozy Pamely Anderson je nesmysl. Jistě že je to blbé jak troky a spletlo si to dobu zhruba o deset let (tohle jsou čisté osmdesátky... akorát ta Pam by tenkrát byla ještě teenka), ale takových filmů jsou tuny a mnoho z nich dokáže bez problémů bavit. Nehledě na to že prostředí Barb Wire mi svou anarchistickou zdevastovaností silně připomínalo Mad Max II, a to už je přece jen hodně vysoká liga. 6/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Solidní comicsová adaptace s výborně obsazenou Pamelou Anderson hrající vnadnou majitelku baru, která střílí, jezdí na motorce a do toho ji vyhrává podařená skladba "Planet Boom" od jejího ex-manžela a David Hogan to hodil do precizního dlouhého sexy videoklipu. 80% ()

Reklama

Reklama