Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barb Wire, majitelka baru, jezdí na motorce, obratně zachází se zbraněmi a nečeká ji nic menšího, než je záchrana Ameriky. Film se odohráva během druhé americké občanské války. Ta způsobila v zemi anarchii a moc je v rukách zločinců. Ztratila všechny iluze, i člověka, ktorého milovala. Nyní se jako majitelka najznámejšího baru v městě potkává s vysoce postavenými ludmi, chce sa naplno věnovat své práci a zůstat mimo chaosu. Osud ale rozhodne jinak a ona se znovu zaplete do války gangů... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Perverz 

všechny recenze uživatele

Začíná to tanečkem Pam, ukáže bradavky, no, co z toho... Pak už neukáže nic. Ona je taková opravdová kurva (nemyslím ve filmu), ty její křivky a jak mluví(myslím ve filmu), mluví jak v pornu, jo jo. Ale, vy šulíni. Já byl celkem překvapený, ten film si na nic nehraje, a je fakt dobře nasnímaný, dobré záběry, a vizuál filmu má fakt atmosféru, chvilkama až takové komixové Sin City, to je fakt vydařené, pára, povedená výprava a barevnost. Dobře to začíná, koukám, koukám, myslel jsem že se to zvrhne v nějakou totální prasárnu, že to režisér zesere, ale nesklouzne to. Taková béčková hračička, mě to bavilo, má to svůj styl. Seru na vás, 4 hvězdy dávám. Pamela ve formě, dává si tam dobrou gymnastiku, hlavně jí nesmíte říkat zlato. A ještě něco, ona fakt hraje!, jo ty vole, fakt hraje!. Anarchistická komiksárná, ganstři, neskrývaná béčkovost, kozy, zbraně, kozy, kozy. Zbytečně dlouhý koment. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem opravdu nečekala! Že mi na tomhle filmu (filmu?) budou vadit jen nic moc titulky, to pro mě byla docela rána. Téměř všechno ostatní je totiž opravdu k pobavení - neke! Jasně, je to béčko jak vyšitý, ale musím se zde veřejně přiznat, že jsem se prostě nenudila. Člověk na to samozřejmě musí jít s vědomím, že je to (82.) největší sračka pod sluncem, a pak může být jen mile překvapen (a nebo taky ne - jak kdo). Filmy tohohle druhu (akční, hlavní hrdina-macho, náročnost sledování vyhovující chovancům Jedličkova ústavu, atp.) nevyhledávám (rozuměj nesnášim), ale tenhle jsem prostě zkouknout musela - kvůli Pamelce to ale zrovna nebylo (Udo Kier tu hraje zdvořilého a slušňoučkého holohlavého číšníka). I když - nemůžu si pomoct - já prostě znám i horší herečky! Neříkám, že bych Pamelu z fleku obsadila do šejkspírovského dramatu, ale její hraní mi jaksi nevadilo (a vlastně jen díky ní nemůže člověk o tomhle filmu říct, že je plochý). Udo o její roli řekl: "Pamela je v Barb Wire výborná. To bylo úžasný - Don’t call me babe a bylo to. Kdyby hrála jak Meryl Streep, strašný. Dovedete si to představit? Vůbec by to nezapadalo." - a na tom je myslím hódně pravdy. Sice jsem nečetla komix, podle kterého je to natočené, takže neznám hlavní hrdinku, ale myslím, že Pamela je jako komixová postava fakt skvělá (vždyť stejně sama vypadá jako jedna z těch nereálných kreslených "nadžen"). Já bejt chlap + konzumní divák odchovanej TV Nova, snad bych dala i jednou tolik* (i když na ty její strašně uměle vypadající silikonový kozy jsem docela alergická), protože co víc si přát - Pamela v kůži, Pamela nahá, Pamela na motorce - hoši, vždyť to máte skoro jako pohyblivý obrázky z Playboye!...Tak snad abych to nějak shrnula: hloubka, či snad "artovost" filmu - v kategorii "tosiděláteprdel" (ale je to podle komixu!); herecké výkony - "herecké výkony" (ale výjimek se taky pár najde); kostýmy - sexy (jak jinak); kamera - ujde. Jednoduše film pro fanoušky komixové předlohy, obdivovatele Pamely, a nebo prostě jen slintající úchyláky. A na úplný závěr si neodpustím jednu ze dvou či tří docela povedených hlášek - ty ostatní jsou spíše nechtěné: (chvíle, když se zdá, že jeden ze záporáků už už Pamelku dostal): "Hehe, this is like my favourite song - 'I got you, babe!'" - "Don`t call me babe!"..... (to, co zbývá do druhé hvězdičky, je - s trochou nadsázky - za déle-než-pět-vteřin se vyskytujícího, jako vždy okouzlujícího Udo Kiera, ehm) ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jen pro velmi náruživé fanoušky umělohmotné Pamely, kteří se mohou ukájet nad jejími vnadami a rádoby drsnými postoji (v akčních scénách řekl bych ale hrají kaskadérky s podobně hnusnou blond parukou). Děj je naprosto nijaký slepenec scén, celé se to snaží o noirovou atmosféru gangsterského Chicaga 30.let, a přitom se to jako má odehrávat v drsné budoucnosti drsného roku 2017 (ha ha), a ty akční scény za tu ztrátu času nestojí. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Z logických důvodů (jedna Pamela + 2x silikony XXL velikosti) by mé hodnocení mělo být vyšší, ale asi už jsem z degenerované generace, kterou dnes velké silikony slavné krásky již neosloví jako před lety v červených plavkách. Holt už není jediný na světě, co se takto ukazuje ... Sci-fi laděný snímek, který si ukousl hodně velký kus koláče, aby se po chvíli změnil v "ukážu tělo Pamely a vy budete slintat a ona vás pak zastřelí". Ukázková záležitost do zadních regálů videopůjčovny, která díky své neohrabanosti a "odvaze" může být kdekým obdivována. ()

El-Barto odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem narazil v televizi úplnou náhodou a když jsem viděl, že v tom hraje Pamela, tak jsem si řekl, že se přinejhorším podívám na pořádnou ženskou. Nakonec ale zvítězil pud sebezáchovy a televizi jsem vypnul. Při sledování tohoto filmu jsem se nudil víc než na základní škole a Pamela tomu nepomohla. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Long Beach v Kalifornii a v Pascagoule v Mississippi. (rafix)

Reklama

Reklama