Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou tohoto seriálu je Shinku Izumi. Shinku je středoškolák s velikým zájmem o atletiku. Samozřejmě se blíží prázdniny a Shinku je chce strávit v zahraničí, jenže když poslední den odchází ze školy, nechtěně proskočí portálem do jiného světa - do světa Fronyaldu (typickým rysem tohoto světa je to, že veškeré jeho obyvatelstvo má zvířecí rysy - uši a ocas). Zde se dovídá, že byl přivolán konkrétně do Biscotského království princeznou Millhiore jako hrdina, který má bojovat ve válce s přilehlým Galletským královstvím a jejím představitelem veličenstvem Leonmichelle. Jenže nejedná se o klasickou válku, ale o mix bojiště a atletické překážkové dráhy, kde nikdo z určitého principu neumírá. Jde tedy spíše mezinárodní kulturní událost, kde se soupeřící vojska snaží získat co nejvíce bodů v určitém časovém limitu. Poslední dobou ale její veličenstvo Leonmichelle vyhrává a snaží se zabrat celé území Biscotie. Krom toho samotný hrdina se začne později potýkat s problémem, jak se navrátit zpět do svého světa. (DaweForeman)

(více)

Recenze (4)

daGGos 

všechny recenze uživatele

Jéééé princezna! A jaká roztomilá, růžové vlásky, ouška a ocásek, pisklavý hlásek, projíždí se na slepici a aby toho nebylo málo, tak ještě jako bokovku zpívá japonský popík. No a poněvadž tu sladkost musíme něčím vybalancovat, tak tu máme i mužného hlavního hrdinu. To je zase pro změnu atletický typ, který neustále skáče tři metry do vzduchu a společně s dvaceti přemety vysílá ultra útoky, kterými přeměňuje nepřátele na miniaturní kočičky. A tak je u našeho milého blonďáčka jediný problém v tom, že při přechodu do magického světa očividně zapomněl charisma doma ve skříni. To ovšem pochopitelně nebrání v tom, aby při pohledu na něj milé čubičky nevlhly ostošest. Chcete-li dobrodružné anime o středoškolákovi v jiném světě, zvolte raději třeba Sengoku Otome. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

V jistých kouzelných fantasy královstvích mají problém rozlišovat mezi slovem sport a slovem válka. Ano, jsou to blahobytem tak degenerované země, že prohra ve sportovním útkání rovná se pošlapání jejich země dobyvately. Degenerace se projevuje i velkou mírou hlouposti, chlupatými ocásky a oušky. V právě "zuřící válce" mezi "pejsky" a "kočičkami" se čubičkám a hafánkům příliš nedaří a tak si z "naší" Země povolají "hrdinu" - blonďatého, modrookého zakrslíka s nedovyvinutým mozkem. Ten to samo v tupě vymyšlených a nasmímaných soubojích rozsekne, sem tam spadne nosem či rukou do nějakého poprsí, zlikviduje nějaký obleček či se čubčím pannám zakousne nechtěně do míst, kde anatomicky vzdělanější divák tuší klitoris. Tuto výplň vyplňují různá dobrodružství, neboť než objeví způsob, jak se vrátit domů (případně se sžije s myšlenkou, že psí ouška pohlavnímu styku nepřekáží), něco dělat musí, no ne? Po třech dílech zjištěno, že seriál je pro mě toxický. ()

Reklama

Larky 

všechny recenze uživatele

Dog Days je krásným důkazem toho, že se nemá dát na první (pilotní chcete-li) díl, ten totiž vypadá jako seriál určený výhradně pro děti, což by bylo v pohodě a všechny ouška a ocásky a dementní hlavní hrdina a ještě dementnější děj, by se dal omluvit.Děti přece nepotřebují žádnou filozofii ani propracovaný děj, má je to zaujmout hlavně vizuálně, což Dog Days splňuje.Ovšem...druhý díl je tupější než první, navíc se v něm objevuje ecchi, čímž je jasné, že děti cílovou skupinou nejsou (pro koho je tedy ovšem určen mi zůstává záhadou).Tím pádem si člověk v jeho hodnocení vůbec nemusí brát servítky.Dog Days je ten typ seriálu, který je díky své demenci, mimořádně debilnímu hlavnímu hrdinovi a nesmyslným dialogům a ději, tak otravný, tupý a nudný, že pokud nechcete mít o nějaký ten bod IQ míň téměř odpadovému Dog Days velkou oklikou vyhněte.Slabá 1*.BTW: ouška a ocásky mě ani trochu neuráží (ba naopak) a je to to poslední co mi v tomhle shitu vadilo. ()

Galerie (617)

Reklama

Reklama