Reklama

Reklama

Já jsem Harry Potter

(neoficiální název)
  • USA I Am Harry Potter
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2010, 3 min

Režie:

Judd Apatow

Scénář:

Judd Apatow

Obsahy(1)

Podívejte se na rozhovor s představitelem Harryho Pottera, Danielem Radcliffem. Nebo s představitelem Daniela Radcliffa, Harrym Potterem? Vypadá to, že dlouhodobé ztvárnění jedné filmové postavy zanechalo na tomto talentovaném herci neblahé následky… (J*A*M*A*L)

Recenze (95)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nápad to byl dobrý, nicméně samotné provedení už poněkud pokulhává a vzhledem k žánru nejsou tyto tři minuty bohužel natolik úsměvné, aby to člověk mohl brát jako povedenou komedii. Snad jen samotný závěr "mimo kameru" lehce pobavil. ()

dO_od

všechny recenze uživatele

// rozhodně to nehodlám hodnotit (ne že by taky bylo co) ale celkem jsem se i pobavil (ty 3 minuty se dají využít i hůř) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Mám ráda ironii a britský humor, co ale nemusím, jsou rozhovory s herci, štábem apod. Tudíž nemusím ani tuhle reklamu kořeněnou britským humorem. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Daniel Radcliffe, známý hlavně jako Harry Potter si zde udělal ze sebe srandu a podle mě se mu to opravdu povedlo. Ke shlédnutí zde. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Náhodou docela prča. Radcliffe tam vypadá, že se buď hodně špatně vyspal a nebo si zrovna šlehnul. :-D ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Rozhodně souhlasím s tím, že by se tohle video nemělo vyskytovat v této databázi. Jinak je to v celku podařené :) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Někteří místní uživatelé (ano, myslím tím ty, kteří dali v hodnocení "odpad") by se neměli brát tak vážně... Radcliffovi sice hráblo, ale já tomu chlapovi fakt přeju pořádnou kariéru i ve chvíli, až celé to šílenství ohledně HP utichne. Už jen díky těm deseti letům s Harrym- zaslouží si to. Ale on se neztratí :-) ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle moje vůbec první střetnutí s Harry Potterem naštěstí trvalo jen ty necelé tři minuty. Úspěšně jsem se tomuhle ehm … statečně vyhýbal co to jen šlo. Nikdy jsem žádný film neviděl, jenom zhruba cca 5-6.min z toho vůbec prvního a měl jsem dost. Chápu, že se to někomu může líbit (tenhle dokument), ale mě ten borec přišel totálně mimo a už vůbec mi to nepřišlo směšné-spíš trapné. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nechápem toľké zlé hodnotenia a nenávisť v komentároch. Ide len o malú vtipnú scénku - fiktívny rozhovor s Danielom Radcliffeom - z dielne Funny or Die. Mne osobne príde táto scénka podarená. Ale keby aj nie, čo sa dá na nej preboha tak nenávidieť? ()

Reklama

Reklama