Reklama

Reklama

Já jsem Harry Potter

(neoficiální název)
  • USA I Am Harry Potter
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2010, 3 min

Režie:

Judd Apatow

Scénář:

Judd Apatow

Obsahy(1)

Podívejte se na rozhovor s představitelem Harryho Pottera, Danielem Radcliffem. Nebo s představitelem Daniela Radcliffa, Harrym Potterem? Vypadá to, že dlouhodobé ztvárnění jedné filmové postavy zanechalo na tomto talentovaném herci neblahé následky… (J*A*M*A*L)

Recenze (95)

heyda 

všechny recenze uživatele

Náhodou docela prča. Radcliffe tam vypadá, že se buď hodně špatně vyspal a nebo si zrovna šlehnul. :-D ()

dO_od

všechny recenze uživatele

// rozhodně to nehodlám hodnotit (ne že by taky bylo co) ale celkem jsem se i pobavil (ty 3 minuty se dají využít i hůř) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Mám ráda ironii a britský humor, co ale nemusím, jsou rozhovory s herci, štábem apod. Tudíž nemusím ani tuhle reklamu kořeněnou britským humorem. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Daniel Radcliffe, známý hlavně jako Harry Potter si zde udělal ze sebe srandu a podle mě se mu to opravdu povedlo. Ke shlédnutí zde. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nápad to byl dobrý, nicméně samotné provedení už poněkud pokulhává a vzhledem k žánru nejsou tyto tři minuty bohužel natolik úsměvné, aby to člověk mohl brát jako povedenou komedii. Snad jen samotný závěr "mimo kameru" lehce pobavil. ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Rozhodně souhlasím s tím, že by se tohle video nemělo vyskytovat v této databázi. Jinak je to v celku podařené :) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Někteří místní uživatelé (ano, myslím tím ty, kteří dali v hodnocení "odpad") by se neměli brát tak vážně... Radcliffovi sice hráblo, ale já tomu chlapovi fakt přeju pořádnou kariéru i ve chvíli, až celé to šílenství ohledně HP utichne. Už jen díky těm deseti letům s Harrym- zaslouží si to. Ale on se neztratí :-) ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle moje vůbec první střetnutí s Harry Potterem naštěstí trvalo jen ty necelé tři minuty. Úspěšně jsem se tomuhle ehm … statečně vyhýbal co to jen šlo. Nikdy jsem žádný film neviděl, jenom zhruba cca 5-6.min z toho vůbec prvního a měl jsem dost. Chápu, že se to někomu může líbit (tenhle dokument), ale mě ten borec přišel totálně mimo a už vůbec mi to nepřišlo směšné-spíš trapné. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nechápem toľké zlé hodnotenia a nenávisť v komentároch. Ide len o malú vtipnú scénku - fiktívny rozhovor s Danielom Radcliffeom - z dielne Funny or Die. Mne osobne príde táto scénka podarená. Ale keby aj nie, čo sa dá na nej preboha tak nenávidieť? ()

Reklama

Reklama