Reklama

Reklama

Zuzčina ZOO

(seriál)
  • Japonsko Suzy's Zoo: Daisuki! Witzy

Obsahy(1)

Witzy je roztomilé, temperamentní a čilé plyšové káčátko. Pod slunečnou oblohou a nekonečnými řadami šňůr se schnoucím prádlem, s malým medvědím kamarádem Boofem, hudebně nadanou králičí slečnou Lullou, žirafkou Patches a slůnětem Elliem Funtem je každý den báječný. Jednoho dne ale skočí medvídkovi na nos kobylka a všechna plyšová zvířátka jedno po druhém ožívají. A pak se Witzy a její kamarádi vydávají na cestu. Potkají želvu, postaví hrad z písku, naslouchají dešti. Na dvorku na ně prostě čeká jedno skvělé a napínavé dobrodružství za druhým. Je neuvěřitelné, co všechno se dá na takovém dvorku zažít. (TV JimJam)

(více)

Recenze (2)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Hodnotit seriál určený dětem, odhadem čtyřletým, si netroufám. Bývají to seriály barevné, mazlivé, s jednoduchými, čitelnými a hodnými postavami a minimem složitějších vět. Tak jest i v příhodách zdejších plyšových zvířátek zažívajících docela obyčejné věci. Viděno 6 dílů. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s Flip a Flap, což je stejná cílová skupina i krajina původu, tak je to nebe a dudy. Vezmeme to z výchovného hlediska (kluka jsem totiž nechal na tuhle roztomilou pitomost koukat a Flipa a Flapa jsem mu zarazil): Zuzančina ZOO je jako vyhřátá barevná louka (moc pěkně nakreslená, btw), po jejímž sledování dítě s trochou štěstí možná získá dojem, že svět je zajímavé místo, kde lze najít spoustu fajn kamarádů. Po sledování Flipa a Flapa pravděpodobně nabyde dojem, že svět je hlavně boj, a nedá se věřit ani bráchovi. ()

Reklama

Reklama