Reklama

Reklama

Zločin - Série 2

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, 2012, 9 h 30 min (Minutáž: 43–44 min)

Tvůrci:

Veena Sud

Hudba:

Frans Bak

Hrají:

Mireille Enos, Joel Kinnaman, Billy Campbell, Michelle Forbes, Brent Sexton, Kristin Lehman, Eric Ladin, Jamie Anne Allman, Liam James, Evan Bird (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Od hrůzného okamžiku, kdy se v kufru potopeného auta našlo bezvládné tělo sedmnáctileté Rosie, uběhlo už několik dní. Tragické události se daly rychle do pohybu a ztěžka dopadly na rodinu oběti, ale i místní politickou kampaň. Přesto se stále neví, kdo Rosie zabil. Vyšetřování pokračuje. Sarah Lindenová (Mireille Enosová) se krok za krokem přibližuje k pravdě, ale zároveň odhaluje ještě vážnější a složitější skutečnosti. Její zjištění budou mít nečekané a šokující důsledky. Jak daleko je Sarah ochotna zajít a čeho se bude muset vzdát, aby dopadla vraha? Na konci první série výjimečného kriminálního seriálu Zločin si Sarah myslela, že případ je uzavřen. Všechno změnil jediný telefonát: hlavní podezřelý městský radní Darren Richmond (Billy Campbell) může být nevinný. Její parťák detektiv Stephen Holder (Joel Kinnaman) je možná zkorumpovaný. A žalem zdrcená rodina Larsenových stojí tváří v tvář nové ráně. Pátrání po vrahovi ještě nekončí. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se případ po 2 sériích vyřešil. Konec byl příjemný a emotivní. Byly v tom zapletený 3 postavy, uhodnout kdo to byl bylo víceméně nemožný, a tipovat bylo zbytečný, protože to mohl být kdokoliv. Tak nějak jsem čekal že to bude někdo známý, ale na druhou stranu mě moc neuchvátil důvod vraždy. Zjistíte, že to udělal pro mě nesympatický člověk, který tam je úplně od začátku, někoho to napadnout mohlo, že by to mohl být on, mě to přišlo až moc okatý, takže jsem na tuto osobu nemyslel no a nakonec to ona byla. SPOILER !! Plus jeden zazobanej kokůtek, kterej i když byl součástí u usmrcení nesouhlasil s tím, a pak teta, která nevěděla, že je v kufru její neteř, to mě hodně překvapilo. Říkám ale narovinu, že důvod vraždy byl dementní a že v podstatě byla zabita náhodou. Jinak seriál je to osobitý, zajímavý a jiný, než i severských kriminálek. Bavilo, i když jsem čekal trošku něco jiného. Uvidíme co bude dál ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lindenová by mala konečne zmeniť šatník, pretože tie jej svetre a roláky sú jednou brutálnou antikoncepciou! A tiež by mala prestať somrovať cigy. Larsonovým nemuseli venovať toľko času, i ked uznávam, malo to významé spojitosti s dejom. Ja len, že Mitch mi pekne dokázala podniesť adrenalín a v duchu som si prial, aby si to hodila a už neotravovala vzduch. Dvojka rovnako premakaná ako jednotka a dokonca i ten "ciťácky" záver berem. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria "za nami", človek sa konečne dozvedá, kto za koho "kopal", kto koho "zakopal", kto koho "vykope". Nebolo to zlé, živšie ako prvá séria, rýchlejší spád, množstvo odbočiek a motačiek, vďaka ktorým je divák miestami "v lese", no všetko má svoje opodstatnenie, žiadny chaos, a to následné skĺbenie, to je veľké plus. Každopádne, sledovať niečo tak dlhú dobu, ako je 26 epizód, aby sa človek konečne dopátral k odpovediam, to chce dávku trpezlivosti, ktorou ja príliš nedisponujem, no ten úplný záver, to bolo sila ... ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto špičková série. První série byla velice pomalá, trvalo mi hodně dlouho než jsem se do toho dostal. Druhá série rozjela zdálo se nezajímavý volební příběh do emočního souboje kdo z koho, kde každou minutu se zobáčky vah překlopovaly. A dělá to naprosto parádním způsobem, lidsky uvěřitelným. Vždy je tu nějaká věc, která se může zdát zbytečná až otravná, ale nakonec zjistíte, že právě tato věc dodávala tomu všemu faktor lidskosti, uvěřitelnosti. Příběh vás tak neskutečně pohltí, že náhle chcete zase vědět víc. Je to už fakt klišé, ale je neuvěřitelné jak lze ztvárnit jednotlivé postavy, kolik života do nich lze vdechnout, ač jsou jen na plátně či na monitoru. Zvláštní poklonu za ztvárnění role uděluji Brentnu Sextonovi, emočně neuvěřitelně zahrané. A ten konec? Scénáristicky zmáknuté na jedničku, vše je přesně tam kde má být, a divák se dozvídá odpovědi v přesně takovém tempu jak si představuji. Hudba je až na úvodní znělku výborná. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Dvě třetiny druhé série jsem si říkal, že je to slabší než první série a že se to zbytečně natahuje, ale poslední třetina mě dostala do varu a slupnul jsem několik dílů za sebou. Všechny díly skládačky do sebe pěkně zapadly a jako divák jsem spokojený. O to víc jsem netrpělivý a přestože zítra brzy ráno vstávám, jdu si pustit první díl třetí série, abych se dozvěděl, kudy se bude ubírat, protože nemám nejmenší tušení. Konec první série nám jasně otevřel vrátka do druhé, ale konec druhé se tvářil jako, že je vše hotovo a vyřešeno. Vzhůru do toho. ()

Galerie (237)

Zajímavosti (2)

  • Počas výsluchu na policajnej stanici je podozrivý Alexi vypočúvaný najskôr Holderom, potom Lindenovou. Počas rozhovoru s ňou nazve Holdera „Slim Shady" a teda prezývkou, ktorú používa raper Eminem. Tým naráža na detektívov štýl obliekania a vystupovanie, ktoré skutočne evokujú slávneho hudobníka. (SaraSoldier)
  • Sofie Gråbøl, hlavná predstaviteľka pôvodného dánskeho seriálu, si v americkej verzii zahrala menšiu rolu advokátky menom Christina Niilsen. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama