Reklama

Reklama

Zločin

(seriál)
Trailer 2
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2011–2014), 33 h 47 min (Minutáž: 43–60 min)

Tvůrci:

Veena Sud

Hudba:

Frans Bak

Hrají:

Mireille Enos, Joel Kinnaman, Billy Campbell, Liam James, Michelle Forbes, Brent Sexton, Kristin Lehman, Eric Ladin, Jamie Anne Allman, Evan Bird (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(44)

Sarah čeká poslední den v práci. Stěhuje se i se synem za snoubencem. Je však povolána do parku, kde se našel dívčí svetr a kreditní karta. Vyjde najevo, že oblečení patří pohřešované dívce. Osobní život bude muset jít na chvíli stranou... (TV Prima)

Recenze uživatele Tayen k tomuto seriálu (1)

Zločin (2011) 

Jeden z nejlepších kriminálních seriálů. První dvě série řeší jeden případ, třetí série jiný. První případ se mi zdál až příliš natažený přes tolik dílů, ale jinak to byla skvělá práce s napětím. Nebyla šance uhodnout, kdo je vrah, scénář tlačil diváka do slepých uliček bez možnosti volby. Řešení druhého případu mělo rychlejší spád. Rozdíl mezi těmito dvěma byl také ve formě. Při vyšetřování vraždy Rosie se odkrývala minulost jednotlivých protagonistů, takže jsme se stále vraceli zpět a skládali poslední den Rosie a navštěvovali všechna místa a svědky, kteří se v průběhu rozkrývání objevovali a s novými fakty se měnil i pohled na hrdiny. Druhý případ se téměř vůbec do minulosti nevracel, naopak se hnal kupředu s každým dalším souvisejícím zločinem, už nerekonstruoval poslední okamžiky oběti. Postavy také už nesekundovali jako svědci zločinu, který se stal, ale spíše vykreslovali chudé prostředí, kde se děj odehrával - bylo to jako sonda do jedné sociální vrstvy. Právě ta rozmanitost a zvolení jiného konceptu děla The Killing ještě lepším. ()

Související novinky

Robocop v Suicide Squad?

Robocop v Suicide Squad?

16.02.2015

Joel Kinnaman prorazil díky detektivnímu seriálu The Killing a loňský Robocop ho měl proměnit v novou hollywoodskou hvězdu. Nakonec to tak úplně nevyšlo, pětatřicetiletý Švéd ale rozhodně nehází… (více)

Drsný Preacher do party s Walking Dead

Drsný Preacher do party s Walking Dead

19.11.2013

Nekompromisní hrdina od „komiksového Tarantina“ Gartha Ennise už měl uzřít filmová plátna (zajímali se o něj taková jména jako Darren Aronofsky nebo Mendes) i televizní obrazovky (seriál z produkce… (více)

Mark Strong bude mocný i v televizi

Mark Strong bude mocný i v televizi

26.03.2013

Ještě nedávno jsme měli dojem, že se natáčí víc filmů s Markem Strongem než filmů bez Marka Stronga, ale nikdo si nestěžoval – v drtivé většině rolí byl skvělý a pokaždé jiný. Tak, a od léta si ho… (více)

Colin Farrell v dobách artušovských legend

Colin Farrell v dobách artušovských legend

16.03.2012

Je to docela překvapení. Studio Warner Bros. koncem loňského roku slibovalo nové pojetí artušovských příběhů v romanticko-dobrodružné fantasy Arthur and Lancelot. Titulní postavy si měli zahrát Kit… (více)

Reklama

Reklama