Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyšetřovatelé shánějí záběry z bezpečnostních kamer, aby mohli usvědčit muže, který řídil auto, v němž se našlo tělo zavražděné dívky. Ukáže se však, že ani tyto důkazy nebudou průkazné... (TV Prima)

Recenze (2)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím. Je to trochu jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Přemýšlím, zda nejde o podobný projekt jako u Tajemství oranžové kočky - někdo napíše úvodní díl a předá ho dál. Takže na začátku nikdo netuší, kam děj povede. Pestrá směsice režisérů a scénáristů této hypotézu spíše potvrzuje. Pokud by byl příběh zasazený do pevnějšího rámu bez zbytečných odboček (Pohřešovaný), jednalo by se o dobrou detektivku. Takhle jde spíš o průměr. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Vzhledem k tomu, že předchozí epizoda skončila tak, že nám dokonale odhalila totožnost vraha, tak se zhmotnily mé obavy a závěrečný díl se soustředil na shromáždění tolik potřebných důkazů k usvědčení toho krajně nesympatického neherce, který, pevně doufám, skončil s prostřeleným ksichtem a nebude mi kazit další sérii. Takže to byla spíš taková zívačka a objíždění pump, než nějaký akční nářez. Tedy s výjimkou velmi zdařilé závěrečné 5minutovky, která byla tou nejlepší pozvánkou na další sérii. Tak nějak jsem si myslel, že 13 dílů je pro vyšetření tuctové vraždy dostatek a další série už se bude věnovat jinému tématu, ovšem nestačím zírat, že to nemusí být pravda. Pár věcí skončilo přeci jen nedořešených. [75 %] ()

Reklama

Galerie (26)

Reklama

Reklama