Reklama

Reklama

The Tunnel

Trailer

Novinářský tým (kameraman, reportérka, zvukař atd.) se vydá do neprozkoumaného podzemí Sydney, aby zde našel příběh pro svou reportáž. Příběh si jej ale najde sám. (mkaty)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ako potencionálny zákazník , sa nenechaj odpudiť tunajším hodnotním. abNORMALNEAKTIVity...etc sa na túto pecku nechytá . Aj v tomto prípade kamera sníma kameru a baterka svieti na baterku , ale Ja som sa veľmi bála. Tento x dôvodom nebola obava , ako dlho to ešte bude trvať , ale bolo to naozaj strašidelné....autentické , originálne, napínavé a pristihla som sa , že v niektorých chvíľach sa v tej tme strácam a keď konečne nabehlo svetlo trvalo Mi nejaký čas , kým som sa naladila na roztrasený rytmus.Celé to bolo preśpikované tiež autentickými výpoveďami o udalostiach , ktoré ma desili. Tunelom sa budem určite vyhýbať. Snímok vyniká aj tým , že 1. x mi nestačí hodnotenie 1- 5. Po niekoľkodňovej hustej úvahe smelo tú 5ku seknem ! ( dúfam , že mi ostane dosť bodov na ďalšie snímky ). H - specialist to mrskne o zem , stádo utečie za pastierom , ale tunajšie horrorové podhubie Mi iste odpustí... P.S. ( Natasha scaryface cover vystihuje môj úžas ) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Ehm, plakát mluví za všechno... je to výkřik do tmy. Byla jednou jedna malá holčička a ta měla jeden velký sen a to být slavná, úspěšná a uznávaná žurnalistka. No a kde bylo tam bylo, přímo v Sydney v tunelu bylo to její životní interwium s úpírem. Bu bu bublanina podle skutečné události, ach jo, že se tyhle cipoviny pořád ještě točí... od čarodějnic až po bezbožné bezdomovce, co si krátí čas hraním na schovku. Já už jaksi na takové intelektuální snímky nemám sílu. 2/10 ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Po zbytečně zdlouhavém začátku se rozjede klasická bubárna ve stylu - kdo to je ve tmě ...Výborné místo v podzemních chodbách Sydney, bludné uličky, úzké a špinavé zdi, odpadky, humus, špína, ...ideální prostředí navodit příjemnou husinu. Stačí jen tma, pár neznámých zvuků, solidní herci a pěkná atmosféra je na světě. V záplavě found footage horůrků ( i když tohle není úplně klasický případ tohoto, momentálně hodně populárního, subžánru ) je The Tunnel rozhodně nadprůměrný kousek ! 3,5 * ()

verbal 

všechny recenze uživatele

V poslední, tolik módní záplavě klonů Záhad Blair Bitchů, Abnormálních pasivit, všelikých sračkovitých Vymítačů a jiných pokusů bývalých matadorů amatérského porna prosadit se v "seriózní" filmové branži s rozpočtem velikosti denní útraty průměrného bezdomovce, je toto opravdový klenot! Ano, zase je to sice o partičce nelogicky se chovajících, ječících, zdrhajících a postupně umírajících existencí, které honí něco, co lze s úspěchem útržkovitě zachytit výhradně na roztřepanou hájosmičku v nočním režimu, aby lačný divák v tom zrnění viděl skoro úplné hovno, nicméně zatuchlá, klaustrofobická atmosféra sydneyského undergroundu tomu dodává jakousi skličující pachuť čistého děsu. Takže pokud se bez psychické újmy prokoušete první půlhodinou unylé charakterizace účinkujících jatečních lidí, budete svědky mimořádně zdařilé sociologické sondy o tom, co vlastně opravdu žere vagusy v australských tunelech. A ani se tomu nedivím, že je to nasrané a agresivní vůči nově příchozím! Mít takovou dobu na denním menu výhradně smradlavé houmlesáky, je čerstvě osprchovaná investigativní novinářka jemně naklepaným vídeňským řízkem uprostřed tabule plné plesnivých podrážek a krysího ragú. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

zdĺhavé, nudné a slabé... tvor podobný nosferatu stráži podzemné jazero, ktoré je potenciálnym zdrojom pitnej vody v sydney a skupinka investigatívnych televíznych novinárov ho vyruší z jeho pokľudného nažívania si v tmavých chodbách a priestoroch... tento film nie je nič pre klaustrofobikov, epileptikov a milovníkov kvalitných hororov, v žánri "found footage" skrátka dnes už niečo tak slabé neobstojí, a myslím, že by neobstálo ani pred desiatimi rokmi... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, kde je Tangles postrčený do vody aj scéna, kde je člen strážnej služby napadnutý Stalkerom vo vode, sa natáčali v plavárni za pomoci kulís. (BoredKid)
  • V březnu 2012 bylo oznámeno, že se plánuje pokračování s názvem „The Tunnel: Dead-End“, které mělo pojednávat o muži hledajícím svého bratra, který se ztratil v tunelech. Pokračování však nikdy nevzniklo. (Homerking)
  • Film se skládá celkem z 135 tisíc snímků. (mkaty)

Reklama

Reklama