Reklama

Reklama

Pitva 4: Mrtví promlouvají

(TV film)
  • USA Autopsy 4: The Dead Speak

VOD (1)

Obsahy(1)

Fascinující dokument z produkce HBO, který natočil Arthur Ginsberg, na vybraných kriminálních případech dokazuje, že mrtvá lidská těla mohou, díky práci zkušených soudních patologů a dalších specialistů, povědět příběh svého skonu. Díky odborným expertízám, výpovědím členů rodiny, videonahrávkám z pitvy i místa zločinu a dosud nespatřeným fotografiím z lékařských akt uvidíme, jak specialisté pomáhají rozlousknout nejtěžší násilné kriminální případy. Ať je to smrt dvou nezletilých dívek, jejichž matka ohlásila únos; torzo těla, jež patřilo kovbojovi; hledání pozůstatků ženy, která před dvaceti lety zmizela za podezřelých okolností; či tělo staré 1300 let, jež nalezli v anglické bažině a příčina smrti byla stanovena podle obsahu žaludku. Tajemství halící tyto i jiné případy by nejspíš nikdy nebyla rozluštěna, nebýt soudních patologů a dalších „detektivů smrti“. Mrtví mohou mluvit … pokud jim dokážeme naslouchat. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Super krimi cyklus. Nejedná se o pitvání. Jde o rekonstrukce reálných mordů, k jejichž řešení přispěla hlavní měrou soudní patologie. Drsný, dobrý. Dá se doporučit! ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Mŕtvy sa opäť snažia prehovoriť skrz televíznu obrazovku stanice HBO, aby sa ich životný príbeh po úskokoch a nepravdách svojich vrahov podarilo uviesť na pravú mieru. Odpočívajte v pokoji. ### Autopsy files Part 4: A Cry in the Night, The Crypt Keeper, The Michele Wallace Case, The Perfect Witness, The Case of the Masked Man, The Case of the Missing Cowboy, The Bog People. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama