Reklama

Reklama

Pitva 5: Mrtví prozrazují tajemství

(TV film)
  • USA Autopsy 5: Dead Men Do Tell Tales

VOD (1)

Obsahy(1)

Fascinující dokument z produkce HBO, který natočil Arthur Ginsberg, na vybraných kriminálních případech dokazuje, že mrtvá lidská těla mohou díky práci zkušených soudních patologů a dalších specialistů povědět příběh svého skonu. Díky odborným expertízám, výpovědím členů rodiny, videonahrávkám z pitvy i místa zločinu a dosud nespatřeným fotografiím z lékařských akt uvidíme, jak specialisté pomáhají rozlousknout nejtěžší násilné kriminální případy. Ať je to tělo uškrcené ženy nalezené v řece Hudson; muž otrávený chemikálií, kterou si takřka nelze opatřit; neznámý virus, jenž by mohl způsobit epidemii mezi mladými Indiány. Tajemství halící tyto i jiné případy by nejspíš nikdy nebyla rozluštěna, nebýt soudních patologů a dalších „detektivů smrti“. Mohou mrtví mluvit? Ano … ale jedině k těm, kdo ví, jak jim naslouchat. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Super krimi cyklus. Nejedná se o pitvání. Jde o rekonstrukce reálných mordů, k jejichž řešení přispěla hlavní měrou soudní patologie. Drsný, dobrý. Dá se doporučit! ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Nedobrovoľne mŕtvy jedinci ešte ani z ďaleka nepovedali posledné slovo svojich príbehov. Ďalšia kapitola v poradí označená podtitulom „Dead Men Do Tell Tales“ je piatym spisom na poličke kriminálneho zločinu. ### Autopsy files Part 5: The Robert Curley Case, The Collector, Murder in Paradise, The Roy Kirk Case, The Bad Impression, The Videotape Murder, The Mary Ann Powell Case. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama