Reklama

Reklama

Nejlepší film, jaký byl kdy prodán

(festivalový název)
  • USA The Greatest Movie Ever Sold (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dokument o značkách, reklamách a distribuci zboží, který je financován značkami, reklamami a distribucí zboží. (Rekpet)

Videa (3)

Trailer

Recenze (57)

ivet.ka 

všechny recenze uživatele

Sice se nic extra nového z dokumentu nedozvíte, ale jinak nápad je to zajímavý, inovativní. Celý proces výroby, shánění sponzorů je ve filmu skvěle vidět. Rozhovory s režiséry, odborníky na propagaci, komunikaci jsou plnohodnotnou součástí filmu. Za mě dobrý, těším se na další tvorbu M. Sporlocka. Více v recenzi. ()

-Ravee- 

všechny recenze uživatele

Spurlock nadmíru vtipně a trefně poodhaluje zákulisí největšího zdroje manipulace dnešní doby - marketingu, což provádí tím, že ho ironicky sám využívá v absurdní míře pro svůj film.. Ač je "The Greatest Movie Ever Sold" v podstatě komedie/parodie, je také filmem, ze kterého mi letos bylo zatím nejvíc na blití.. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHCI NATOČIT FILM O PRODUCT PLACEMENTU, MARKETINGU A REKLAMĚ, JENŽ BUDE CELÝ FINANCOVÁN PRODUCT PLACEMENTEM, MARKETINKEM A REKLAMOU“....... /// Máš sponzory ?– Nemáš pocit, že přicházíš o kontrolu nad filmem?... Nejdřív to vypadalo jako něco mezi hledáním serióznosti a tím, že Američani jsou idioti. Později přicházím na chuť těm vtipným, směšným a okatě umístěným firmám do světa filmu. Ano, jde o zajímavej pohled do zákulisí, kde se odehrávají morální a umělecké ústupky.... ale vlastně to všechno se dá očekávat! Mohlo to bejt kratší! Občas se mele ,,o ničem“ nebo o tom samým. Ale přiznávám, že obdivuju lidi, kteří přijdou s bláznivým nápadem a dokážou ho zrealizovat. Tak jako Morgan Spurlock! ... Kamkoliv se podíváte, všichni se vám snaží něco prodat. A ON ukázal jak! Marketing prostě zabírá!!!! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, jaký mají zkušenosti z produkt placementem např. P.Berg, J.J.Abrams, Q.Tarantino.... 2.) Nevím, čím (výjimečně) není znečištěný Sao Paulo. 3.) Thx za titule ,,ivush“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Morgane, ty uličníku! Po McDonaldu rovnou směr product placement a marketingové šílenství, v kterém každý den žiješ? Mám tě rád, máš nadhled, svůj dokument si vystavěl velmi vtipně (prodal si nápad, zakomponoval všechny spoty a obrázky z prezentací, prodal si sám sebe, ale zachoval sis své já) a při druhém sledování možná půjde o vrcholně sebeparodický poklad. A ten POM si v USA prostě koupím (protože MERRELLy už mám, několikáté a moc rád je nosím, i když nebyli zadarmo, ale po tomhle komentáři snad už ty příští budou:)). ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Spurlock je strašně fajn týpek, má bezesporu neskutečný talent, no o to víc mě mrzí, že si bere na paškál témata, která jsou našinci poměrně vzdálená. The Greatest Movie Ever Sold je o třídu hořší než Super Size Me, a to díky o stejný level chladnější tématice, kterou jsem už v Super Size Me považoval za nám vzdálenou, i když to na první pohled nevypadalo. Nechápete, co tím myslím? Odpovězte si na otázku, zda by The Greatest Movie Ever Sold byl schopný natočit tady....Co se kvality filmu týče, tak je z každého úseku cítit obří Spurlockův tvůrčí potenciál, kterým nejen že dokáže zaujmout, ale taky nemá vůbec problém diváka skvěle pobavit. Co je z mého pohledu (viz.výše) prohrou, je fakt, že mě tento snímek vedle pobavení neposkytl žádné pointové ponaučení. 75% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Režisér Morgan Spurlock zaplatil americkému městu Altoona 25 tisíc dolarů, aby se přejmenovalo na "POM Wonderful Presents: The Greatest Movie Ever Sold, Pennsylvania". (hrhr2)
  • Morgan Spurlock označuje Mane 'n Tail jakožto hlavního sponzora a také jej nejvíce propaguje (při rozhovoru s Conanem O´Brienem měl s sebou poníka, se sedlem nesoucí logo této firmy, i jejich šampóny), ve skutečnosti se tato firma vůbec nepodílela na financování filmu. (Rekpet)
  • Ve filmu se objevilo celkem 3 463 reklam. (ELBobes)

Reklama

Reklama