Reklama

Reklama

Parlor

  • USA Anarchy Parlor
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia amerických študentov prichádza za nezáväznou zábavou do Litvy, malej krajiny vo východnej časti Európy. Všetko prebieha podľa plánu, až kým dvojica zvedavcov, Emy a Brock, jedného večera neopustí súkromnú párty, aby sa dali potetovať miestnemu "špecialistovi". Už čoskoro sa všetci presvedčia o tom, že odborníkov talent a manuálne zručnosti nespočívajú len v maľbe na kožu zákazníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nechtěně mě pobavilo, že ve Vilniusu je údajně tolik mladých a bohatých a sexy Američanů a Američanek, pařících na tolika sexy večírcích, ačkoliv naprostá většina Američanů by nejenže nedokázala (ani přibližně) najít nějaký Vilnius na mapě, ale navíc o něm (ani o nějaké Litvě) nikdy v životě neslyšela. Vzápětí mě pobavila scéna s prostoduchou buchtou obdivující "úžasně staré" podobizny na stěnách, které evidentně maloval nějaký druhořadý mazal na zakázku filmového štábu za pár babek. A při následující vrcholně trapné scéně s pokérovanou čůzou (bezkonkurenčně tou nejotravnější postavou celého filmu) už jsem nad filmem zlomil hůl, zařadil ho mezi dementní amatérskou popcornistickou rádoby mondénní sračku (přesněji mezi NEZÁBAVNOU dementní amatérskou popcornistickou rádoby mondénní sračku), a jal se ho s odporem proklikávat. Bezostyšná imbecilita scénáře, i těch několika málo dialogů, které jsem při proklikávání zachytil, mě vrcholně urážela. Jen LaSardovi to se skalpelem slušelo, ale to stačí tak na jednu slabou hvězdu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE DOKONALÝ PLÁTNO“… /// Film, ve kterým Američtí turisti dostali to, co si zasloužili. Tatér, kterej používá řeznickou zástěru není moc důvěryhodnej. Těmhle turistům to ovšem nevadí, páč maj na sobě cedulky „přišli jsme se nechat sejmout!“. A tak studenti pláčou, žadoněj…. takže se vlastně nic zvláštního neděje. Je to přiměřeně blbý, s trochou násilí a krve, navíc se ani neleknu a ničeho nebojím. Nemůžu říct, že by mě to nebavilo, jen jsem asi trochu náročnější… (divák). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Fandím spoutanejm holkám, který vykládaj, jak zdrhnou. 3.) Thx za titule „Dracarys“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak to už áno, exploiťáčiky Ricci ocení. Aj ja som si spomenul na Hostel, Turistas, Train, Captifs... ale veď takýchto kúskov bolo množstvo, a tento je výborný. Väčšinou chcú všade orgány, tentokrát stačí koža, z ktorej sťahujú zaživa. A ten Robert je tu taký romantický sympaťák, kto by to bol o ňom povedal (najlepšie sa naňho pamätám z krvavého nárezu Autopsy, v ktorom hral vtipného porcovača). Scenár taký klasický, akurát trochu z iného súdka, no prečo nie. Postavy sú rozhodne sympatické, gore kvalitné, obnažených kozičiek je tu taktiež dosť, chvalasatan nič, nad čím treba premýšľať, presne pre nenáročných krvilačných nadšencov ako som ja. No už sa teším na komenty typu "nižšie žánrové pudy" a podobne. Bavil som sa, dostal som všetko, čo som dostať chcel, a tú blonďavú nadržanú potetovanú mrchu by som si rozhodne želal minimálne na jednu / dve / 50 nocí vyskúšať. Človek ani nemá chuť súcitiť s kladnými ufňukanými postavami, keď vidí takúto suku :-) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Kdyby výtečný Robert LaSardo dostal pořádnější kůži ke zpracování a ne bandu cvičených opic, co si hrála na herce, tak bych neváhal v hodnocení ještě přitlačit, protože jeho tetovací salón je určitě větší zábava než třeba typově podobný a o mnoho profláklejší Hostel. Navíc nikdy bych si byl býval nepomyslel, že je hlavní město Litvy tak moc pěkný... Druhá výtka pak ještě míří na mjůziku, tohle si říkalo o mnohem nadupanější soundtrack (aneb chce to systém... System of a Down, například). Ale jinak je Ramirez zase jednou spokojenej, svěží, krvavej, drsnej... teda ten horor, ne já :-), paráda, naporcovaných Amíků není nikdy dost... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partička mladých sa v Litve dostane k undergroundovému tetovačovi, ktorý má pre nich pripravené niečo viac než len tattoo. Robert LaSardo je familiárny, vytetovaný face, ktorý sa už po dekády objavuje v rôznorodých filmoch, ale v hlavnej úlohe som ho ešte nevidel. Tak (som) sa dočkal a celkom mu to sadlo; veď podľa očakávania mu záporáci idú. Ináč je to vlastne takmer bežná „hostelovina“, akurát, že z tattoo prostredia, takže nie je až tak opozeraná. Všetko je pekne natočené, žiadna amatérčina, herci sú tradične mladí a pekní, no dievčatá tam aspoň nie sú zbytočne a využijú sa vo vyzliekacích + sexuálnych scénach. A onedlho aj v mučiacich samozrejme - a nehovorím tu o žiadnom PG-13 uhýbaní mimo záber, ale o kvalitne spracovanom gore. Čo našťastie nie je čisto samoúčelné, film má v rámci subžánru aspoň nejakú hlavu a pätu, nenudí, občas ponúkne aj kúsok napätia či malý zvrat, svojský LaSardo má charizmu a celkovo to podľa mňa funguje tak ako má. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Dewon Downs si zahrál na konci filmu chlápka sedícího v tetovací židli. (Piercee)

Reklama

Reklama