Reklama

Reklama

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů

  • USA R.I.P.D. (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní detektiv Nick Walker zahyne v přestřelce a dostane druhou šanci na onom světě v Útvaru rozhodně neživých agentů. Je to největší policejní složka tvořená dušemi nejlepších strážců zákona, kteří kdy chodili po světě. Na příkaz "shora" agenti vyhledávají a deportují ze Země bytosti, které sice vypadají jako lidé, ale ve skutečnosti jde o vysoce škodlivé tvory, jejichž pravá podoba je děsivá, povaha ďábelská a touha ovládnout svět silná. Jako zelenáč je Nick přidělen k ostřílenému šerifovi Royi Pulsipherovi, který ho začne seznamovat s chodem téhle originální policejní jednotky. Dozví se například, že pro pobyt na Zemi má každý mrtvý polda změněnou identitu, aby náhodou nenarazil na vlastní pozůstalé. Když tato nesourodá dvojice odhalí plán, který může zničit život na Zemi v podobě, v jaké ho známe, musí spojit své síly a porazit zuřivé duše, které se vzpírají spravedlnosti. (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer
Trailer
D: angličtina T: čeština
02:33

Související novinky

Co chystá režisér Notting Hillu?

Co chystá režisér Notting Hillu?

28.10.2015

Roger Michell se v posledních letech blýsknul třeba Venuší nebo Hezkým vstáváním, jeho nejznámějším filmem ale navždy bude Notting Hill. Komedie s drobným sociálním přesahem je nevyčerpatelným… (více)

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

21.02.2012

...a našli režiséra. Z prvního Red se vyklubal obstojný hit, pěkně se prodával na blu-ray a DVD a nejmenovaná kabelová televize díky vysoké sledovanosti hraje film zhruba třikrát denně. Už nějakou… (více)

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

02.09.2011

V obou případech je fakticky rozhodnuto, že pokračování bude. Nebráníme se. S Die Hard 5 to studio 20th Century Fox myslí smrtelně vážně a Bruce taky, protože se aktivně zúčastňoval na výběru… (více)

Kevin Bacon opět zlotřilý

Kevin Bacon opět zlotřilý

01.08.2011

Několik let se pohyboval „mimo výsluní“, ale jako hlavní lotr v X-Men: První třídě zazářil (doslova) a tak ve světle áčkových reflektorů chvíli zůstane. Zahraje si totiž padoucha v nadpřirozené akční… (více)

Reklama

Reklama