Reklama

Reklama

Hádej, hádej s kocourkem

(seriál)
  • Česko Hádej, hádej s Jess (více)

Obsahy(1)

Kocourek Jess a jeho kamarádi kobylka Willow, zaječice Mimi, ovečka Baa, myška Billie, žábák Horác a štěňata Joey a Jinx objevují svět a zjišťují, že hledání odpovědí může být skvělá zábava. Naučný animovaný seriál učí malé děti hravou formou poznávat nové věci a situace. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Nonna 

všechny recenze uživatele

Bože, bože, v zemi, která historicky slula vysokou kvalitou animované tvorby dnes vysíláme dětem takovéto polopatické chujoviny. Autoři seriálu jsou očividně přesvědčeni, že malé dítě rovná se blbé dítě a zřejmě je o tomtéž přesvědčen i ten, kdo dílo pro naši televizi koupil a stupidně přeložil do češtiny. Ona by asi maminka doma dítěti rozdíl mezi beruškou a housenkou těžko vysvětlila........jednu hvězdu dávám za ucházející obrázky. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kocourku Jessovi (který prý pochází z Pošťáka Pata...) jde těžko vyčítat, že předkládá dětem zoufale prostinké příběhy - ony to totiž žádné příběhy nejsou. Jde o seriál pro děti kolem tří let věku, a jednotlivé epizody jsou čistě o odpovědi na "hlavní hádanku", což je otázka typu "jak to udělat, abychom nezmokli, když má žabák koncert na jezírku a prší" (překvapivě zvířátka přijdou na to, že si můžou z velkých listů vyrobit deštník;)), během čehož děti odpoví na pár běžných hádanek, jako "které zvířátko je nejmenší". Netvrdím, že je to kdovíjaký vizuální zázrak, ale dívat se na to bez problémů dá. Obsahově je to těžce poznamenané výběrem cílové skupiny. Faktem ale je, že i když mě tím povinným veselým trsáním Jess a jeho kamarádi docela štvou, tak úvodní melodie je u mojí rok a půl staré dcerky jednou z nejoblíbenějších. Což se v mém životě projevuje nejčastěji tak, že když nestihnu odejít do práce včas, tak mi pak většinu dne zní v hlavě "Tak hádej ještě dnes, kdo je Jess, lalalalala, sakra, už zase...":) Vidím to každopádně jako daleko menší zlo než na příběhy si hrající a jakoukoli výchovu likvidující pekelnosti typu Slečna Zazi(e). 60% ()

Reklama

Reklama