Reklama

Reklama

Těžaři naftařské společnosti chtějí zničit indiánské artefakty a tím probudili dávné vlčí monstrum. Zastavit ho může jedině poslední bojovník kmene... (oficiální text distributora)

Recenze (12)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Ježíši Kriste, to byla MEGASRAČKA. Dělníci z ropné společnosti vykopali indiánský artefakt. Vypadal jako plynový hořák :-) Ten zničili a duch, chránící Indiány, se převtělil v ohromného vlka. Vlk napadal zaměstnace, kteří chtěli ničit životní prostředí. Vždy, když oběť zakousl, objevila se černá obrazovka. Proč by se namáhali a vytvářeli nějaké efekty? A samotný vlk? Plyšová hračka a při blízkém boji, bylo vidět, že se oběť pere s vycpávkou. A scénář? Katastrofa. Žena se po letech vrací do rodného města a všichni padnou na prdel. "Jééé, ona je tady!" Vlci mohou vyvinout rychlost až 58 km/hod. Vlk, ve kterém je démon, by měl mít rychlost vyšší. Ale naše herečka mu utekla a to běžela po cestě těsně před ním. :-) Opravdu MEGASHIT!!! ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, ale tentokrát se z kolegou Campbellem neshodnu. Od začátku strašná groteska (míněno jako fakt tragická ne zábavná) Z toho vlka jsem fakt chcípal smíchy to bylo otřesný, to se prostě nedalo. Každej tu o mě ví, že jsem ujetej na podobný filmy, ale ne každej z nich je trefou do černého a tohle je ten případ.5% ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Ne že bych od filmu, které produkuje Bullet films čekal nějaké zázraky, to určitě ne, ale taky jsem nečekal až tak hloupý horor s naprosto stupidními dialogy a herci a extrémně nepovedeným digitálním vlkem... Ne, v tomto filmu nebylo nic, nad čím bych se mohl i třeba neúmyslně bavit, jen čirá nuda... Proto za mě už nikdy víc... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zase tak špatné mi to nepřišlo. Film má všechno co bych od béčka ze syfy čekal. Špatný příběh, slabší efekty, strašný herce. Prostě všechno abych se mohl aspoň bavit. Příběh o vlkovy a staré indiánské legendě, není nijak objevný ale aspoň mě nenudil. Co mi přišlo ale dost špatný bylo chování postav a to že ten vlk si pokaždé najde cestu k oběti. Nějakej chlápek se zamkne ale zapomene na zadní dveře, a když nezapomene tak prostě vlk vyrazí dveře. Je pravda že nějak musely natáhnout délku a přidat napětí, ale když jsem to viděl 3x za sebou tak už je to spíše únavné. Efekty vlka mi přišly na Syfy standartní, nic co by mi extra vadilo. Snad jen to že digitální vlk mi přišel menší než umělej. Herci hrají tradičně špatně a ani Picardo se nepředvede, navíc jeho smrt je spíše komická. Průměrnej horor, čekal jsem to daleko horší. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem dostal chuť pustit si nějaký ten laciný „monster“ film a to i přes nelichotivé hodnocení. Mě se na rozdíl od ostatních podobné filmy „většinou“ zamlouvají, ale tady jsem zůstal znechucen. Ani se moc nedivím, že tohle před časem vysílal Barrandov. Céčková záležitost nejhrubšího zrna nedokáže zaujmout snad ničím, leda tak angažováním celkem pohledné Leonor Varela. Zápletka se s originální myšlenkou nepotkala ani omylem, herecké výkony jsou podprůměrné a digitální ztvárnění monstra až na pár záběrů doslova hrozné (moc umělé). Je smutné, že víc než vlčí řádění mne pobavila ona animovaná verze „zrodu“ démona. Oživení mělo přinést povolání komanda zabijáků, ale ačkoliv se tihle primitivové snažili vypadat sebevíc drsně, líbila se mi na nich snad jen hláška „Spíš taky někdy? Až po smrti…“ ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Jak moc je asi pravděpodobné, že se vám podaří rozbít sklo okenní tabulky aniž byste se pořezali nebo nacpali do 90ti minut jeden hloupější dialog za druhým?? V normálním filmu je tato pravděpodobnost velmi malá, ale zde se boří mýty mezi dosovou animací a přelomem jednadvacátého století s příměší indiánských "tradic"... Je mi z toho na zvracení. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina na entou, to se nedalo, šílený triky děsný herecký výkony. Děj obehrané klišé, kdy něco vykopou a tím probudí zlo, samozřejmě, jde tam zase hlavně jen o peníze, a o to pokračovat v podnikání za každou cenu prostě bla bla bla....ještě , že se to dalo pouštět zrychleně. Ztráta času. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Slabučký "horror", ktorý sa snaží tváriť, že je ešte aj mystický, ale to je asi tak všetko. Ani chvíľka napätia vás uspí. ()

Honzulik odpad!

všechny recenze uživatele

Vlčí přízrak (Monsterwolf) - tak takhle to dopadá, když někdo nasere Indiány tím, že zničíé jejich posvátné pohřebiště! A to vše za za účelem těžby ropy. Pomsta je krutá a vyvolá řádění neznámého netvora. Jediný, kdo tomuto strašnému netvoru odolá je ženská.. Pokud jsem Vás napnul tak nevěřte! Tento film je opravdový odpad, který už snad ani není možné překonat...!!! ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Smutné... tento tv film tiež dehonestuje žáner hororu. Ale aspoň keby sa televízni tvorcovia snažili, tak by sa to dalo prežiť. ()

Reklama

Reklama