Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolská učitelka Trish Faheyová, žijící v neustálém stresu, nerozumí nedostatečnému úsilí svých studentů a nechápe, proč jejich rodičům na nich víc nezáleží. Tohle se týká hlavně Justina Kremera, který je populární, miluje skateboard, je hvězdou basketbalového školního týmu, ale v její třídě jen spí a nijak se nezapojuje. Protože Justin neodevzdá zadanou práci, Trish ho nechá suspendovat z basketbalového týmu a okamžitě jeho případ odsoudí jako špatnou a nedostatečnou výchovu rodičů. Její pohled se, ale dramaticky změní, když Trish potká Molly, záhadnou cizinku, která jí úmyslně pomůže vidět věci jinak. Když Trish nabourá svoje auto, objeví se Molly a Trish se probírá a zjišťuje, že žije život Cindy Kremerové, ženy, kterou předtím osobně odsoudila a zkritizovala. Trish pak pomalu zjišťuje, co všechno vlastně stálo za chováním Justina i jeho matky. Situaci s Justinem pak pomáhá vyřešit, náhodně se přistěhující soused Jake, který prožívá svou vlastní ztrátu, a který je náhodou bývalý mariňák stejně jako Justinův zemřelý otec. Jake tak pomáhá Justinovi vysvětlit některé věci okolo práce jeho otce a tím mu pomůže urovnat si vlastní život. Nikdo z okolí Trish, tak nezůstane na konci tohoto příběhu stejný. (Kikina33)

(více)

Recenze (4)

predators 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušná pohádka pro dospělé, kteří by si mohli vzít mnohá ponaučení. Takový rodinný béčkový filmík s mnoha moudry a dobrým srdcem všude, kde se podíváš na základě určitých následků. 45% ()

PetrC. 

všechny recenze uživatele

Určitě by se dala najít spousta nedostatků - ve vztahu k ději, hereckým výkonům, některým hudebním motivům atd. Na druhou stranu je to ale pořád docela solidní televizní hra, která nabízí velice zajímavá místa a prostor pro diváka ztotožnit se s postavami. 46 % ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 9/10 ... Vizuální stránka: 9/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 9/10 ... Celkový dojem: 9/10. ()

Kikina33 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, že by jsme neměli soudit někoho předčasně a tak tvrdě, když neznáme všechny okolnosti pro jeho chování, protože nevíme, jak by jsme se my chovali na jeho místě, když by jsme se ocitli ve stejné situaci. Ale v tomhle příběhu nastupuje taková "dobrá víla", která se snaží všem těm zoufalím lidem pomoc z jejich těžké situace či naopak poučit ty co rychle soudí, že to není správné a že by se nad sebou měli zamyslet. Nenáročný film s pěknou, hlubokou myšlenkou a spoustou zábavných momentů. Myslím, že každý v něm jistě najde nějakou podobnou situaci ze svého života. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama