Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolská učitelka Trish Faheyová, žijící v neustálém stresu, nerozumí nedostatečnému úsilí svých studentů a nechápe, proč jejich rodičům na nich víc nezáleží. Tohle se týká hlavně Justina Kremera, který je populární, miluje skateboard, je hvězdou basketbalového školního týmu, ale v její třídě jen spí a nijak se nezapojuje. Protože Justin neodevzdá zadanou práci, Trish ho nechá suspendovat z basketbalového týmu a okamžitě jeho případ odsoudí jako špatnou a nedostatečnou výchovu rodičů. Její pohled se, ale dramaticky změní, když Trish potká Molly, záhadnou cizinku, která jí úmyslně pomůže vidět věci jinak. Když Trish nabourá svoje auto, objeví se Molly a Trish se probírá a zjišťuje, že žije život Cindy Kremerové, ženy, kterou předtím osobně odsoudila a zkritizovala. Trish pak pomalu zjišťuje, co všechno vlastně stálo za chováním Justina i jeho matky. Situaci s Justinem pak pomáhá vyřešit, náhodně se přistěhující soused Jake, který prožívá svou vlastní ztrátu, a který je náhodou bývalý mariňák stejně jako Justinův zemřelý otec. Jake tak pomáhá Justinovi vysvětlit některé věci okolo práce jeho otce a tím mu pomůže urovnat si vlastní život. Nikdo z okolí Trish, tak nezůstane na konci tohoto příběhu stejný. (Kikina33)

(více)

Recenze (4)

Kikina33 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, že by jsme neměli soudit někoho předčasně a tak tvrdě, když neznáme všechny okolnosti pro jeho chování, protože nevíme, jak by jsme se my chovali na jeho místě, když by jsme se ocitli ve stejné situaci. Ale v tomhle příběhu nastupuje taková "dobrá víla", která se snaží všem těm zoufalím lidem pomoc z jejich těžké situace či naopak poučit ty co rychle soudí, že to není správné a že by se nad sebou měli zamyslet. Nenáročný film s pěknou, hlubokou myšlenkou a spoustou zábavných momentů. Myslím, že každý v něm jistě najde nějakou podobnou situaci ze svého života. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušná pohádka pro dospělé, kteří by si mohli vzít mnohá ponaučení. Takový rodinný béčkový filmík s mnoha moudry a dobrým srdcem všude, kde se podíváš na základě určitých následků. 45% ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 9/10 ... Vizuální stránka: 9/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 9/10 ... Celkový dojem: 9/10. ()

PetrC. 

všechny recenze uživatele

Určitě by se dala najít spousta nedostatků - ve vztahu k ději, hereckým výkonům, některým hudebním motivům atd. Na druhou stranu je to ale pořád docela solidní televizní hra, která nabízí velice zajímavá místa a prostor pro diváka ztotožnit se s postavami. 46 % ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama