Reklama

Reklama

Green Day: Awesome as Fuck

(koncert)

Obsahy(1)

Živé album a koncertní video Green Day vyšlo roku 2011. Vychází z turné 21st Century Breakdown World Tour z let 2009/2010. Samotné DVD pak bylo natočeno v Japonsku. Vyšlo jako CD, DVD a Blu-Ray pod labelem Reprise, produkce se ujali samotní Green Day.

Seznam skladeb:  01. 21st Century Breakdown
02. Know Your Enemy
03. East Jesus Nowhere
04. Holiday
05. The Static Age
06. ¡Viva la Gloria!
07. Boulevard of Broken Dreams
08. Burnout
09. Geek Stink Breath
10. Welcome to Paradise
11. When I Come Around
12. My Generation (music and lyrics by Pete Townshend, originally performed by The Who)
13. She
14. 21 Guns
15. American Eulogy - A. Mass Hysteria, B. Modern World
16. Jesus of Suburbia - I. Jesus of Suburbia, II. City of the Damned, III. I Don't Care, IV. Dearly Nepoved, V. Tales of Another Broken Home
17. Good Riddance (Time of Your Life)

Bonus:  18. Cigarettes and Valentines" (Live in Phoenix, Arizona) (Noviik)

(více)

Recenze (19)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kalifornská neo-punková hudobná skupina Green Day vznikla v roku 1987. Je bez prestávky aktívna dodnes. Pôsobia stále v nezmenenej zostave: Billie Joe Armstrong - spev, gitara, Mike Dirnt - basová gitara, Tré Cool - bicie nástroje. Z garážovej kapely sa vypracovali na rešpektovanú formáciu, ktorá na vystúpeniach po celom svete vypredáva desaťtisícové štadióny. V roku 2011 zavítali do hlavného mesta Japonska. V Tokiu odohrali výborný koncert, z ktorého vzniklo oficiálne DVD: "Green Day: Awesome as Fuck". **** ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Název říká všechno. Vybraný koncert v Tokiu je jedna obrovská show...škoda, že chybí typické songy jako American Idiot nebo Wake Me up When September Ends. Holiday zřejmě nejlépe zahrané v historii, 21 Guns vrcholem večera. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Šplíchanec do ksichtu konzervativní společnosti od totálních anarchistických buřičů, kteří předně dělají skvělou muziku. Green Day jsou nekompromisní ve svých názorech, ale jejich hudba dokáže oslovit masově, což nebývá tak časté. Výběr jejich největších hitů pro každého fanouška představuje dokonalost. Škoda, že se v sestřihu koncertu nedostalo na všechny jejich hity jako například nepřekonatelnou baladu Wake me up when september ends nebo hymnu Minority a další. 80% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Sice ne tak atmosférické jako koncert z anglického Milton Keynes léta páně 2005 (DVD Bullet in a Bible), ale takovej koncík, jako tenkrát tam, se podaří asi jednou za život. Na druhou stranu je live performance z Tokia přeci jen o něco "punkovější", v MK mi to přišlo spíš jako koncert, já nevím, Coldplay, taková rodinná zábava nic proti ničemu. Vrchol večera- živě podaná skvělá Geek Stink Breath (kdo by dokázal zapomenout na její klipovou podobu, hehe), na druhým konci pak songa 21 Guns (bože, ta písnička snad nikdy neskončí!) a fakt, že jsem se nedočkal jejich nejlepšího kousku, Basket Case (to jako fuckt nasere). Ale Billy si to tam dával dobře (pro potěšení publika i zahajluje- really!), rytmická sekce přesná jako vždy, stage (s plameny a ohňostroji a velkou projekcí) taky super, zkrátka tenhle koncert byl dobrej. Tenhle koncert byl skvělej. Tenhle koncert byl... awesome as FUCK. Těším se na novou desku. ()

draculca 

všechny recenze uživatele

Green Day v plné formě! Naprosto dokonalá šou nabytá super hitama, které rozhodně můžou konkurovat i předchozí desce American idiot. Awesome as f**k stojí za to mít ve svojí sbírce. Po celou dobu záznamu jsem měla husí kůži, Green Day opět potvrdili, že jsou zaslouženě moji miláčci:) ()

Sawyer815 

všechny recenze uživatele

Tady se nedá jinak. Kdyby byl koncert kompletní o svých asi 38 peckách, tak by to byla jiná pohádka,absence American Idiot, Nice Guys Finish Last, Basket Case,Give Me Novocaine,Letterbomb a dalších pro mě zásadních kusů bolí. Ovšem citovky se hodnotit jinak ani nedají. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Awesome... just awesome! Ak by ale toto DVD nebol čisto čistý koncert (v tomto prípade z Tokia, kde sa ľudia mohli chytať aj lepšie), ale bol by to zostrih z viacerých koncertov (Brisbane, Montreal, Nickelsdorf, Dublin, Manchester... ) tak, ako je urobené CD, v playliste by bol American Idiot a bolo by to s mojou účasťou, označil by som ho ako awesome as fuck. Takto môžem povedať, že je len takmer dokonalý, kde do orgazmických výšok ho dostáva hlavne kamera a maximálne nadupano zahrané skladby. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené DVD, jen by mohlo být delší, tak jako samotné koncerty, které byly někde na úrovni tří hodin. Každopádně GD ve vrcholné formě! ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Jako velká fanynka jsem se na to těšila a musím říct, že moje očekávání byla splněna. Takhle má vypadat pořádný koncert. Jediný co mě mrzí, je absence např. American Idiot a Basket Case. ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Dechberoucí! Tihle ti kluci zelení jsou po Skillet mou nejoblíbenější bandou a nutno říct že lidé v Tokiu vážně zažily show! A to i díky naprosto parádním fanouškům. ()

miksacka 

všechny recenze uživatele

Úžasné... většina mých oblíbených písniček, dokonale propracované, skvělý sestřih. Můžu litovat jen toho, že jsem byla u televize a ne přímo v kotli. ()

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Skupinu Green Day už poznám celkom dlho, ale ich fanúšikom som sa stal len nedávno. Ich Awesome As F**K som si nemohol dovoliť újsť. Ja som sa tých 80 minút bavil, a po celý čas mi behal mráz po chrbte. Skvelé songy, skvelá atmosféra, skvelé Japonské publikum,no proste Green Day. Niektoré songy sa mi pripadali lepšie zahrané, ako v originálnom znení. Nieje tu čo riešiť. 5* ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

6 let po Bullet in Bible. 6 let zkušeností. Green Day je kapela s velkým "K". Green Day je kapela, která dokáže oslovit se svými " rebelskýma" názora masu lidí. Kdyby to měl být koncert nazvaný " The greatest hits", tak to bude delší, než trilogie Pána Prstenů, takže očívidně se nedostalo na ty největší hity Green Day, ale i tak to považuju za podařený a energii nabitý koncert ;). ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Hele je to velká pecička, ale živému prožití kdy jsem se Armstronga dotýkal se to nevyrovnalo! Miluju Green day a Awesome as F**k je prostě pecka! ()

vitac. 

všechny recenze uživatele

Postarší Green Day se smečkou námezdných muzikantů v Tokyu. Přeci jen, od poloviny devadesátých let uteklo hodně vody, takže dobrou polovinu písní jsem ani neznal - už jen kvůli tomuto faktu nemůžu hodnotit lépe. Ale současným fanouškům věřím, že si DVD užili mnohem víc. Ještě by se mohli k podobnému záznamu kompletního koncertu vybičovat Offspring, jejich hudba je mi bližší. ()

ClaudiusV 

všechny recenze uživatele

Super koncert, konečně jsem se ho dočkal ! Na tohle jsem dlouho čekal ! Armstrong nastavil vysokou laťku i v hereckém výkonu, ale i samozřejmě ve zpěveckém ! Palec nahoru a 5* ! ()

bowow 

všechny recenze uživatele

Awesome. Indeed. Skoda, ze strih ten koncert zkratil, to je proste na minus jednu hvezdu. Videt je ale zive? Za deset z peti. Proste "Awesome as one whole f*****g week indeed". ()

Reklama

Reklama