Reklama

Reklama

AC/DC: Live at River Plate

(koncert)

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert, který v Buenos Aires natáčelo 32 HD kamer, trvá 110 minut a je napěchován 19 skladbami. Záznam vznikl při turné "Black Ice World Tour" v roce 2009, který celkově vidělo víc než 5 milionů fanoušků.
Seznam skladeb:
Rock N Roll Train
Hell Ain't A Bad Place To Be
Back In Black
Big Jack
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Shot Down In Flames
Thunderstruck
Black Ice
The Jack
Hells Bells
Shoot To Thrill
War Machine
Dog Eat Dog
You Shook Me All Night Long
T.N.T.
Whole Lotta Rosie
Let There Be Rock
Highway To Hell
For Those About To Rock (We Salute You) (Warle)

(více)

Recenze (48)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

S hity jako Holá Lota trousí, Fanda Strach, Dávaj ti film, Šukni ho tam, Lou!, Vemte bíra, můj favoritní song Ten tydýt tam dal čip, nebo Šutry tři, to australští králové rocku rozhodně rozjeli a už je jedno, jestli střídavě nebo stejnosměrně. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zřejmě poslední opravdové turné AC/DC. Pánové sice viditelně zestárli, ale v jejich hudbě ta energie stále je. U Anguse a Briana i v pódiové prezentaci. Navíc byl prosinec a letní počasí dovolilo krásným Argentinkám vyrazit sympaticky na lehko. A nakonec se ani ty čtyři nové písně mezi výběrem tradičních hitů neztratily. Snad jen hrátek s děleným obrazem mohlo být méně a Angusovo sólo mi nakonec přišlo příliš dlouhé (90%). ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Stále to samé dokola, nic nového, vždy téměř na chlup stejný koncert, stále stejný setlist oživený většinou jen o dva tři nové songy, stejné vystoupení a přesto mě vždy z jejich koncertu mrazí a snad nikdy neomrzí. Vynikající obraz ve full hd a výborně namixovaný zvuk s 32 kamery dělá opět z tohoto našlapaného koncertu nezapomenutelný zážitek. Jedinný co mě tak trochu vadí je dělený obraz. Kurva, jsou v té Argentině ale pěkné baby. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

2000 hodnocení a jsem zatraceně rád, že jsem jej mohl dát tomuhle geniálnímu koncertu. Argentina je pro takovéto kapely zemí zaslíbenou, nádhera! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

"We don´t speak spanish, but we speak rock ´n´ roll!" Chlapíci už pomalu potřebují chodítka, aby si došli nakoupit, ale jak se dostanou na pódium, řádí jak černá ruka. Zvukově i obrazově parádní koncert. ACDC zahrají vše zásadní a za ty léta se to naučili hrát opravdu precizně. Není větší ikona bigbítu na světě...90% ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nevím, dle mého osobního názoru mají za sebou AC/DC lepší koncerty, které zachytily kamery. Ať už se jedná o legendární No Bull ze Španělska nebo našláplý mnichovský koncert z roku 2001. Ono se těžko objektivně hodnotí, protože hrají stále to samé dokola a setlist se moc většinou neliší. Ale musím uznat, že přepis na blu-ray je famózní, takovouto kvalitu obrazu se bohužel třeba pro zmiňovaný No Bull už nepodařilo vykouzlit. 65 % ()

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

O můj bože! Chci tam být, chci je vidět, chci je slyšet!! Chci vidět, jak Brian Johnson zvoní na obrovský zvon, jak Angus neuvěřitelně hraje na svoji kytaru a jak neúnavně běhá po pódiu a pak ještě ukáže spoďáry. .. "Když posloucháš AC/DC jiná hudba ti je úplně ukradená" - tohle mi před časem řekl jeden známý a já nevěřila. Ale teď věřím. Pro mě neexistuje lepší skupina. Je naprosto legendární a jejich písně tu budou s námi už napořád. Miluji AC/DC a navždy budu! I'm coming down like a hurricane!) ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Starej dobrej poctivej ROCK v podání AC DC nemůže nikdy urazit. HD verze koncertu je lahůdka pro příznivce dobré hudby... ()

Prekarkar 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem několikrát, na plátně z projektoru s vynikající aparaturou... myslím, že to uvidím ještě několikrát, rád. Suprskvělý i po technické stránce, kvalitou obrazu, zvuku, střihu! To se mi asi nikdy neokouká a neoposlouchá :-) Když bráchové Youngové v třiasedmdesátém založili kapelu, tak určitě netušili, že se stanou nesmrtelnými. ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

Neskutečný koncert. Už jen ze záznamu je ta atmosféra skvělá. Člověk by tam hned chtěl být. Neskutečný nářez a hlavně ty nejlepší písničky od AC DC. prostě luxus a pro milovníky téhle skupiny, je to povinnost vidět. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Vzorový záznam koncertu z Buenos Aires z roku 2009. Technicky perfektní v kombinaci s divokým jihoamerickým publikem, které skvěle spolupracuje od začátku do konce. K absolutní dokonalosti mi chyběl v playlistu song Moneytalk. ()

Reklama

Reklama