Reklama

Reklama

AC/DC: Live at River Plate

(koncert)

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert, který v Buenos Aires natáčelo 32 HD kamer, trvá 110 minut a je napěchován 19 skladbami. Záznam vznikl při turné "Black Ice World Tour" v roce 2009, který celkově vidělo víc než 5 milionů fanoušků.
Seznam skladeb:
Rock N Roll Train
Hell Ain't A Bad Place To Be
Back In Black
Big Jack
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Shot Down In Flames
Thunderstruck
Black Ice
The Jack
Hells Bells
Shoot To Thrill
War Machine
Dog Eat Dog
You Shook Me All Night Long
T.N.T.
Whole Lotta Rosie
Let There Be Rock
Highway To Hell
For Those About To Rock (We Salute You) (Warle)

(více)

Recenze (48)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Stále to samé dokola, nic nového, vždy téměř na chlup stejný koncert, stále stejný setlist oživený většinou jen o dva tři nové songy, stejné vystoupení a přesto mě vždy z jejich koncertu mrazí a snad nikdy neomrzí. Vynikající obraz ve full hd a výborně namixovaný zvuk s 32 kamery dělá opět z tohoto našlapaného koncertu nezapomenutelný zážitek. Jedinný co mě tak trochu vadí je dělený obraz. Kurva, jsou v té Argentině ale pěkné baby. ()

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

Možno pomenovať iba jediným slovom - genialita. Šalejúci Argentínci na tribúnach štadióna River Plate nasávali každý kúsok tejto skutočnej hudobnej geniality. Geniality v každom slova zmysle - začínajúc hudbu, končiac snáď predajcom popcornu. Pekelne-nebeský hard rock. Hudba, ktorú nemožno žiadnym spôsobom prekonať. Angus Young a jeho austrálska družina vo forme, v akej by chceli byť aj naši dôchodcovia. AC Blesk DC je iba jeden. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

S hity jako Holá Lota trousí, Fanda Strach, Dávaj ti film, Šukni ho tam, Lou!, Vemte bíra, můj favoritní song Ten tydýt tam dal čip, nebo Šutry tři, to australští králové rocku rozhodně rozjeli a už je jedno, jestli střídavě nebo stejnosměrně. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nevím, dle mého osobního názoru mají za sebou AC/DC lepší koncerty, které zachytily kamery. Ať už se jedná o legendární No Bull ze Španělska nebo našláplý mnichovský koncert z roku 2001. Ono se těžko objektivně hodnotí, protože hrají stále to samé dokola a setlist se moc většinou neliší. Ale musím uznat, že přepis na blu-ray je famózní, takovouto kvalitu obrazu se bohužel třeba pro zmiňovaný No Bull už nepodařilo vykouzlit. 65 % ()

waits 

všechny recenze uživatele

Fanoušek vybalí DVD, vsune do Blue Ray přehrávače, přepne zvuk do beden, posune volume hodně doprava a čeká. Bude tenhle hard rock s bluesovými kořeny dobrý jako vždycky? Zbytečná obava, je to ještě lepší! Že jde o rockovou nirvánu, docvakne každému hned na začátku, kdy se k Angusovým prvním kytarovým tonům otvíráku Rock N Roll Train přidá mohutný, víc jak stotisícový dav a kdy kamera poprvé švenkne na vlnící, skákající a bouřící se masu extaticky natěšených fanoušků/fanynek. Bože, ti Jihoameričani si to ale umějí užít! Energie je na jevišti i pod ním tolik, že se u DVD nedá ani sedět, poskakování doprovázené chorálem během Hell Ain't A Bad Place To Be nebo Dirty Deeds Done Dirt Cheap je nakažlivé, jednoduché a současně ve svém zánru geniální rify vykopnou z křesla každého, kdo má trochu rytmu v těle. Pokud váháte, který živák od AC/DC vybrat, zvolte tenhle. Vynikající obrazové rozlišení, parádní zvuk, kromě toho, údernou jednotku v takovéhle sestavě už nikdy neuvidíte (Angus Young - lead guitar, Malcolm Young - rhythm guitar, Brian Johnson - lead vocals, Cliff Williams - bass guitar, backing vocals Phil Rudd - drums, percussion) - téměř hluchého Johnsona momentálně zastupuje na koncertech Axl Rose, Malcolma nahradil synovec Stevie a Phila Rudda uvidíme letos v Praze jen solově - a publikum je k nezaplacení. Výtečné!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama