Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Axe osvětluje svým nadřízeným svou poslední misi, na kterou byl poslán jako trest za to, že spal s manželkou svého velitele. Byl poslán do Kolumbie, ale z původně rutinního pozorovatelského úkolu se stal boj o život, kdy musí utíkat a bojovat spolu s údajně teroristickou skupinou proti zkorumpovaným členům kolumbijské armády. Tento snímek je filmovým prequelem k seriálu Status: Nežádoucí. (zipacna)

(více)

Recenze (21)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Hoci mám veľmi rada aj Burn Notice aj Brucea Campbella, musím priznať, že Fall of Sam Axe bola veľmi priemerná záležitosť. Dejovo nič originálne, akcia na prvý pohľad nízkorozpočtová, ani bohvieaké vtipy tu neboli a keby klišé kvitlo, tento film by bol samý kvet. Ale povedzme, že sme sa niečo dozvedeli o mytológii Burn Notice a ako vznikol alias Chuck Finley:-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MOŽNÁ MI USTŘELÍ ZADEK, ALE MOJE TLAMA BUDE V BEZPEČÍ“..... /// Tahle operace (která se moc nepovedla) začala už tenkrát v posteli.... Bruce Campbell dává (lehce) vzpomenout na Leslie Nielsena. Ironie a sebezesměšňování mu jde. Není to humor na ,,výměnu bránice“, ale úsměv na rtu se dostavuje. Nečekejte zázraky – o masových vraždách nežertuje! A tak tam stojí proti přesile. Na svý straně zvýšenej terén a moment překvapení. Oni mají zbraně, výcvik, techniku – prostě všechno. MOHLO BEJT HŮŘ, MOHLO PRŠET! Béčkovitý béčko pro milovníky Bruce Campbella (nevěřil bych, že dojde i na scénu s motorovkou!), všech těch, kterým chybí poručík Frank Drebin, i těch, kteří nechtěj čumět na nic vážnýho. Něco vám řeknu: ,,nic neztratíte, můžete maximálně získat!“. (Ale je to tajemství, který musí zůstat utajený....) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem idealista, kterej chce vyhrát válku s četou ovcí (jako zvířat, pohov!). 2.) Nechápu, proč na mapě nenajdu utajenou vládní budovu. (V USA, u nás možná jo.) 3.) Přečetl jsem paměti všech vojevůdců. Chybí mi jen Sam Axe. 4.) Thx za titule ,,Jack Sheppard“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Mám rád pivo, Sam má rád pivo, já mám rád Sama, Sam mě nezná - tím se kruh uzavírá. Záležitost jedině pro fandy Burn Notice a i tak je to pod má očekávání. Zároveň bych se chtěl směle zeptat, kdo vložil tento film do sekce "mysteriózní"? Protože jediným mysteriózním na něm je to, že leží v sekci mysteriózní. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Cakal som tupe bečko plne klise s nizkym rozpoctom a dostal som ho. Lenze je to vdaka neustale hláškujúcom Campbellovi po väčninu stopáže neskutocne zabavne. Obcas sa sice najde hluche miesto, vsetky vtipy uplne nevyjdu a na akcii je vidno nizky rozpocet (najviac mi vadili tie neustale prestrelky medzi dvoma skupinami, kde nikto nikoho netrafi), ale pre fanusikov serialu Burn Notice je to povinnost. Dopadlo to rozhodne lepsie ako som cakal. Na druhej strane pre divakov neznalych serial Burn Notice to straca urcite kuzlo a najskor tomu daju o hviezdicku menej. 7/10. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Má to ten burn-noticeovský náboj (výroba Nix+Donovan) a Axe je rozhodne veľký sympaťák, ale pokiaľ by išlo len o epizódu zo seriálu, patrila by medzi moje menej obľúbené. Úvod je z celého filmu najlepší. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Je to trochu jiné kafe než klasická Burn Notice, ale i tak je to na TV film docela obstojné a pokud vám vyhovuje humor Sama Axe, tak vám bude asi vyhovovat i tohle. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Stejně jako seriál, se tento film musí potýkat s průměrností, zde navíc postrádající atmosféru Miami a Michaela Westena. Televizností se to jenom hemží a jde to fakt poznat. Málo mrtvejch, žádná krev, výbuchy nic moc, přestřelky laciné. Na druhou stranu se tam pěkně hláškuje... ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Béčko jako trám, ovšem s nejlepším béčkařem všech dob. Bruce Campbell hláškuje, odkazuje na své největší hity i potvrzuje neodpiratelný, komediální talent. Především díky němu, a z části rovněž díky povedeným spojkám se seriálem, se jedná o bez újmy koukatelnou televizní zábavu. ()

prokda 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem moc nečekal, ale film byl velice dobrý! :) Překvapil mě, že se tam objevil i Michael Westen. Film je povinností shlédnout pro fanoušky Burn Notice. Film se mi líbí, dávám 5 hvězdiček. 90% ()

Perry- 

všechny recenze uživatele

Pro fandy seriálu Burn Notice super... pro ostatní bohužel chybí kouzlo :) . 3.5* Cameo M. Westena potěšilo ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek Burn Notice jsem si něco takového samozřejmě nemohl ujít a musím říct, že zklamání není namístě. FOSA je nádherné tématické béčko ve světě Burn Notice. Pokud máte v seriálu rádi scény, kdy se objeví a skoro vždy perlí alkoholik Sam, tohle sežerete i s navijákem. Hlavně první půlka je naprosto boží a už první půlminuta mi vykouzlila úsměv na tváří. Vtipné situace kolem Sama a typické hlášky jedou jako kulomet a je to ráj, bohužel se do druhé půlky film postupně přelívá v klasickou džungloidní akci typu "domácí jsou v ohrožení jinými domácími, hosté musí pomoct" jakých se dá najít spousty. Nehledě na to je to ale natočeno pěkně svižně, nenudí, slabší povahy i dojme a konec opět navodí úsměv na rty. Neznalé původního seriálu tipuju tak na hvězdičku nebo dvě, u fanoušků věřím, že sklidí daleko více ovací. Jako samostatný film neobstojí, ale jako doplněk k seriálu je bravurní. Rozhodně potěšil Mike tehdy ještě zaměstnán :-) ()

rossi001 

všechny recenze uživatele

no jeje sice becko ale paradni vtipna podivana. sice hodnekrat omyty namet, ale jako prequel a TV film koukatelne pro normalniho divaka a pro me jako Brun notice fan je to podivana luxus. Nenarocna zabava na nedelni odpoledne:-) 80% ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Ne, není to tak hrozný. Dobře, je to béčko, ale pobaví. Kritizovat kvalitu TV filmu za "televiznost" je ale přesto trochu ujetý..... Jen by mě zajímalo,který inteligent tento film zařadil mezi : Krimi / Drama / Mysteriózní??? ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

Zrození Chucka Finlyho :) A jak jinak než se stylem ;) Jeffrey velmi dobře pracuje se zažitými koncepty, kamera je po stylu Burn Notice uchvatná (asi dvakrát za film škobrtne, ale jindy míří k výššinám, obzvlášť se mi líbil onen nevinný detail na pilotku vrtulníku). Nicméně je to především atmosféra, nadhled a takový malý nádech parodie plížící se na pozadí, proč dávám tomuto filmu 4*. Pět pokud se budeme držet mantinelů daných za-chvíli-bude-další-série filmy ;) ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

I když je tento film dost přitažený za vlasy a tohoto typu je filmů taky mraky, tak se mi to s údivem moc líbilo. Prequel něco vysvětluje, Sam je supr a btipná postava, k tomu nějakou tu akci, slyčnou ženu a je to doma :D ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

Pre redakciu: nie je to prvykrat, co sa tu objavia cudne zanre, ale teraz mi to ozaj neda: Krimi / Drama / Mysteriózní? A co tak radsej Akcny / Komedia? :) Prosim opravte to, nedava to zmysel. ()

agent_barton 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky seriálu Burn notice povinnost, ale jedná se pouze o průměr mezi kriminálně-dramatickými filmy s prvky humoru. Příběh filmu se točí kolem samotného Sama Axe (přesně takového, jak ho známe ze seriálu) a vysvětluje, jak se vůbec dostal do Miami a jak vzniklo jeho slavné krycí jméno Chuck Finley. Zpestřením je i minirole J. Donovana. Pokud by byl TV film natočen jako jeden z dílů seriálu, hodnotil bych ho nadprůměrně, ale jako samostatný film nenabízí nic víc, nic míň. ()

Reklama

Reklama