Reklama

Reklama

Dokumentární seriál Jak přežít vlastní smrt představuje neuvěřitelné příběhy lidí, kteří se navzdory vyhlídkám a okolnostem rozhodli zachovat si za každou cenu aspoň holý život tváří v tvář nečekanému útoku dravce. Setkání s některými z nejnebezpečnějších tvorů v lůně matky přírody přežili nejen díky touze po životě, ale i myšlenkám na nejbližší. Životy jim přitom většinou zachránila blesková rozhodnutí, ke kterým se odhodlali ve zlomku pouhé vteřiny. Seriál Jak přežít vlastní smrt kombinuje rozhovory se skutečnými aktéry napínavých příběhů s dramaticky realistickými rekonstrukcemi událostí a prozrazuje, díky čemu tito hrdinové přežili i jak je setkání se smrtí ovlivnilo. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pravdivé příběhy lidí, kteří měli v životě štěstí a přežili napadení zvířetem. Neviděl jsem zase tak moc, ale hodnotný dokumentární seriál, který by zaujal v dalším sledování nesporně není. / Viděné epizody *2.díly / ( Hodnocení: 5/10 ) ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl každý díl o dvě třetiny kratší, bylo by to lepší. Jenže američan to všechno asi potřebuje slyšet šestkrát aby se mu dostatečně pod kůži vetřela vážnost daných situací. Já u toho spíš však ztrácím chuť koukat se dál, byť je "zápletka" často velice zajímavá a poučná. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy jsou opravdu neuvěřitelné. Člověk musí kolikrát obdivovat, jak silnou mají daní lidé vůli a co všechno přežili. Příběhy silné a neskutečné, ale coby dokument není seriál moc dobře propracovaný. Vadí mi zběsilé rychlé střihy... ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Nic moc napínavý seriál. Takový suchý. Neříkám, že to za to nestojí, ale modré z nebe to hold není a nikdy ani nebude. Pár dílů jsem viděl cca. 5-8 a nic moc. Jak říkám: suchý průměr. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Tu sa bohužiaľ prejavuje zrejme menšia inteligencia bežného amerického diváka, ktorému popri prežúvaní pukancov a grganí od litrov coly rýchlo ubúdajú pamäťové bunky a potrebuje neustály repeat. Avšak pre spestrenie tomu zvyšku inteligentov dáme prestrihy v tých najzaujímavejších momentoch. Takto dodrbú takmer všetku dokumentárnu produkciu. A pritom by sa dali z toho jednoducho urobiť hutné, odsýpajúce o polovicu kratšie... Ále, škoda slov.. ()

katu147 

všechny recenze uživatele

Úplně ten seriál žeru.. je skvělý, občas nedokážu uvěřit , že se něco takového mohlo stát. Někdy si prostě vzpomenu na nějaký příběh a uvědomím si jak je najednou život na vlásku, z ničeho nic se ocitnete na hranici a ještě když vám to vyprávějí... úžasné ()

Reklama

Reklama