Reklama

Reklama

San kei hap lui

  • Hongkong 神奇俠侶 (více)

Obsahy(1)

Huan a Red jsou tak trochu neobyčejný manželský pár. Jsou to totiž dva superhrdinové na odpočinku. Žijí v jedné malé vesničce daleko od všech problémů, koupili dům a chtějí mít děti. Problémy je ale dostihnou, když se do jejich vesnice sjedou nejlepší bojovníci země, aby zde soutěžili. Manželé budou muset čelit zlému Blancovi, který okrádá lidi o jejich bojové schopnosti, pomocí kterých chce svrhnout krále. (Raest)

(více)

Recenze (9)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Průměrný příběh superhrdinů ve výslužbě, ozvláštněný hromadou vychytávek, za jejichž rozmanitost a nápaditost si film zaslouží i čtvrtou hvězdu (zejména záporáci v bance, super mario bross, němý film, ale i laškování hlavních hrdinů, patří mezi nezapomenutelné). ()

pm 

všechny recenze uživatele

Strasny ulet, i kdyz nejde o takovou krajnost jako v pripade "Ji keung hei si 2011". Ale je to parodie, tak budiz. No, kdyby mi nekdo pred par lety rekl, ze jedine dva volne dny siroko daleko stravim sledovanim Louise Kooa, pochybovala bych silne o jeho dusevnim zdravi. Ale pravda je takova, ze mam za sebou 9 jeho filmu (z toho dva v ruskem dabingu a dalsi dva s ruskymi titulky) a kdybych mohla, obratem bych si pustila jeste obe "Volby" Johnnieho Toa. Tak kdo je tady zraly na sveraci kazajku... a na teplou a studenou? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Taková čínsky bláznivá, televizní komedie na téma superhrdinů, která má pár povedených hlášek, ale jinak začne brzy nudit, navíc i vizuálně je to chudičké. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

VELMI příjemné překvapení! Trochu jsem se obával, jestli půjde vůbec o koukatelnou záležitost, ale absolutně bez problémů je to přístupné i západnímu divákovi a jsem rád, že mé obavy byly liché. Ústřední herecké duo se snad nedá označit jinak, než jako sympatické, humor byl místy sice trochu ujetý, ale nikdy ne natolik, aby to znechucovalo. Malinko mi chyběl výraznější příběh. Určitě nelituji shlédnutí a dávám pěkných 70 %. Oblíbená část- "Takže já jsem babka a on Flinty?" ()

Redi 

všechny recenze uživatele

Slušná a vtipná komedie parodující od Batmana (nebo mi tak alespoň vypuštění lampionu a průlet mezi domy přišel)... přes trendy, kdy má být žena pořádně vypasená, protože jinak bude ostatním na posměch... až po 2D plošinovky a jiné... Narozdíl od všech těch známých a odpadních parodií pocházející z USA to tady nevypadalo jako nechutné a nelogické znásilnění všeho možného (pokud možno co nejodpornějším způsobem... přestože mám rád i sprostý až zvrhlý humor), co tvůrci 'za život' viděli. Není to tedy jen jeden trapný pokus za druhým a dobře se na to dívá, i když v naších končinách nám některé frky nemusí nic říct. Hlavní představitelé vypadají, že si natáčení dost užívali, jak je to přehrávání bavilo. Jelikož parodiím jinak neholduju, právě protože jsou většinou vždy strašně tupé a nedá se na ně dívat, tak tady klidně, ale jen lehce, nadhodnotím. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Skvělé přenesení superhrdinských příběhů do Číny. Dva stárnoucí superhrdinové na odpočinku v čínské vesničce je vtipný nápad, a přenesení žánrových klišé do východních reálií (přivolávání superhrdiny místo reflektorem ala Batman, svítícím lampionem) je opravdu originální. I dialogy jsou překvapivě vtipné, takže tohle dílko mě dobře zabavilo. ()

shabazza 

všechny recenze uživatele

Superhrdinský manželský pár na odpočinku v nejzapadlejší prdeli v Číně, kde se má při zatmění slunce konat turnaj v bojových umění ... tohle nemůže dopadnout pro padouchy dobře :-D Notabene když to je pouze vedlejší linie filmu. Tou hlavní je totiž problém, když Supermanovi nestojí, Supergirl nevlhne a chtějí spolu superdítě ... a doktor poradil trochu toho vzrušení ... :-D ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Námet dobrý, ale prevedenie biedne. Prevláda trápny humor, súboje i efekty sú mizerné. Z chuti som sa zasmial len pri jednej scénke (prepad banky). ()

Mexican82 

všechny recenze uživatele

Je to tak...čínske. A vôbec nie v zlom. Starnúci pár (napriek predpokladom všetkých komixových nadšencov heterosexuálny :-D bojuje s každodennými nástrahami života v utajení. Je to nevyčajná a zriedkavá komediálna škola ďalekého východu. A to je len dobré. PS: Ani superhrdinom sa nevyhýba problén s prostatou (no,no ... its more like tic-tic-tic-tic.. splash) ()

Reklama

Reklama