Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sitcom natáčený pro internetovou televizi Muvi.cz. Děj se odehrává na jedné střední škole, kde vládne tvrdou rukou zneuznalý komik Miloš Heral v podání Miloše Knora. Ve svém profesorském sboru má také angličtinářku Kopinatou z Guantánama v podání Lenky Vychodilové, chemikáře Suříka v podání Petra Vydry a školníka Karla v podání Karla Hynka. Všechny herce známe z populárního pořadu HBO Na stojáka. (hulu1)

(více)

Recenze (3)

MMR 

všechny recenze uživatele

Nový sitcom běžící na stream.cz. Působí velice legračně, svěže. Vtip tomu rozhodně nechybí. Karel Hynek jako školník naprosto dokonalý. Jsem zvědavý, kolik to bude mít dílů. Zatím jich je osm... ()

Squash 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, člověk se zasměje a rozhodně se nenudí, to je ovšem spíše dáno minimální délkou jednotlivých dílů, nežli zajímavým scénářem.Jediné co lze vytknout je asi ten nulový rozpočet, kvůli kterému se učitelský sbor skládá vlastně jen ze 2 učitelů, ředitele a školníka - tělocvikáře, který poslal všechny studenty na půlroční běh do Brna v rámci písemné práce....rozhodně by sitcomu tedy prospělo větší herecké osazení. ()

Reklama

Reklama