Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Prudence Friedmannová je sama v rodinném bytě. Sestra se již osamostatnila, otec pracuje v Kanadě a matka je po smrti. Mladá dívka se seznamuje s rebelkou Marilyne, jež jí uvede do světa zběsilých motocyklových závodů, které Prudence zcela pohltí. Fascinována skupinkou místních závodníků dělá vše pro to, aby mohla do partičky zapadnout. Podaří se jí v turbulentním čase dospívání vymanit ze stravující samoty? Portrét mladé dívky je natočen jako dynamické dobrodružství rychlosti, tolik typické pro mládí. Snímek doplňuje podařená hudba od Roba Reynoldse, který kombinuje progresivní rock sedmdesátých let se stylem M83, Air či Sebastiena Schullera. (Febiofest)

(více)

Recenze (5)

claudel 

všechny recenze uživatele

Nepříliš přesvědčivý francouzský snímek, jistou atmosféru tomu nelze upřít, stejně jako solidní výkony Seydoux a Demoustier, ale scénář je poměrně dost slabý. Na Francouze těžký průměr. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Lea Seydoux je největší deviza tohoto filmu, který je ale jinak naprosto průměrným dramatem. Hraje tu takovou životem otrávenou holkou bez názoru, bez života, která náhodou vstoupí do života motorkářů, kteří příběhem tak nějak prochází, ale emoce ve Vás rozhodně nevyvolají. Trošičku revolta se životem, ale zase ne taková, abyste si tento film museli nutně pamatovat ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Pri Lee Seydroux táto podpriemerná dráma začína a žiaľ aj končí. Bez nej by po tejto kecálkovskej zbytočnosti neštekol ani pes. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama